35-vuotiaan juontajan sähköpotkulautaturman taustalla musertava seikka – poikaystävän kaunis syntymäpäiväele koitui kohtaloksi

Julkaistu:

Britannian potkulautaonnettomuudessa menehtyneellä Emily Hartridgellä oli tunnettu Youtube-kanava, jonka videolta paljastui kohtalokas syntymäpäiväele.
Ilta-Sanomat uutisoi lauantaina tv-juontaja Emily Hartridgen menehtyneen sähköpotkulautaonnettomuudessa.
BBC:n mukaan Iso-Britannian teillä ja jalkakäytävillä ovat tällaisen sähköavusteiset potkulaudat kiellettyjä. Esimerkiksi tällainen Suomeenkin rantautunut, minuuttihinnoiteltu lautailu ei ole sallittua Britanniassa.

Mistä Emily Hartridge oli saanut sähköpotkulautansa?

– Oletko valmis kulta? Hyvää syntymäpäivää, huudahtaa Jacob ”Jake” Hazell Youtube-videolla ja esittelee Emilylle uudenkarhean sähköpotkulaudan.

Hazell oli Hartridgen poikaystävä ja hän esiintyi usein Hartridgen suositun Youtube-kanavan videoilla. Kanavallaan juontaja hassutteli miehensä kanssa ja antoi katsojilleen kurkistuksen pariskunnan arkeen.

8. heinäkuuta julkaistulla videolla 10 Syytä hankkia nuorempi poikaystävä Emily kertoo nuoremman Hazellin hemmottelevan häntä usein.

– Tätä sähköistä voit käyttää työmatkoihisi – olen kuullut, että se on paras mitä markkinoilta löytyy, hehkuttaa Hazell videolla.

Potkulaudan lisäksi Hazell oli järjestänyt syksylle pariskunnan yhteisen, kuukauden mittaisen matkan Australiaan.Tyttöystävänsä traagisesti menettänyt Hazell tekee työkseen henkilökohtaista valmennusta kuntosalillaan. Instagram-sivullaan hän kertoo tervehtyneensä alkoholiriippuvuudesta ja välittää nyttemmin kuvaa positiivisesta ja terveestä elämäntavasta.

Miehen viimeinen kuva on julkaistu tiistaina ennen Emilyn onnettomuutta. Julkaisussa Hazell kertoo olevansa onnellinen uudesta elämästään ilman alkoholia ja että on hyväksynyt itsensä juuri sellaisena kun on.

Sähköpotkulaudat ja niiden turvallisuus puhututtavat Suomessa. Toistaiseksi täällä on vältytty kuolemaan johtaneilta onnettomuuksilta.
– Se on aika kiikkerä vehje, eikä sen ajo- tai jarrutusominaisuudet ole lähelläkään esimerkiksi polkupyörää, ylikomisario Dennis Pasterstein sanoi IS:lle kesäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt