Satu Taiveahon Marko kommentoi nyt parin eroa – ”Toivon hänelle kaikkea hyvää”

Julkaistu:

Satu Taiveaho paljasti lauantaina eronneensa Marko-rakkaastaan. Nyt Marko Torppala jakaa Facebookissaan kauniit sanat eroonsa liittyen.
Ex-kansanedustaja Satu Taiveaho ilmoitti lauantaina eronneensa miehestään. Yrittäjä Marko Torppala kommentoi lauantaina illalla parin eroa Facebook-tilillään.

– Matka tosiaan jatkuu tästä eteenpäin ilman Satua, Torppala aloittaa julkaisussaan.

– Rakkaudesta ja yhteisistä asioista huolimatta yhteinen polku oli liian raskas kulkea pidemmälle. Sydän on vereslihalla mutta usko aikuiseen rakkauteen säilyy.– Olen kiitollinen yhteisestä ajasta ja elämyksistä joita sain Satun kanssa kokea ja jakaa. Hänellä on ihana perhe ja satumaisia ystäviä.

– Toivon hänelle kaikkea hyvää ja lopulta sen oikean ihmisen löytämistä rinnalle tueksi ja iloksi, Torppala lopettaa julkaisussaan.


Taiveaho julkaisi lauantaina pitkän päivityksen ja kiitti Markoa ja hänen perhettään yhteisestä matkasta.

– Olen niin surullinen, mutta näin vain kävi, että jatkan eloani lasten ja koiranpennun kanssa sinkkuna, Taiveaho kirjoitti julkaisussaan.

– Sydämellisen kiitollinen olen Markolle yhteisestä ajasta, hellyydestä, herkkyydestä, keskusteluista ja upeasta roolista lasteni elämässä. Olen kiitollinen opeista, jota häneltä sain. Olen kiitollinen hänen ihanien lastensa ja minun hyvästä suhteesta.

Markon äiti sai Taiveaholta lämpimät terveiset.

– Hän otti minut heti avosylin ja lämmöllä vastaan, kirjoitti Taiveaho julkaisussaan.

– Rakastan teitä ja toivon kaikkea hyvää elämäänne.

Taiveaho kirjoitti, että pyrkii pitämään tulevat parisuhteensa enemmän pois julkisuudesta.

– Nyt mielessä on aivan muut asiat eikä tästä ole helppo päästä yli, koska Marko sai napattua koko sydämeni ja sieluni, hän kirjoittaa päivityksessään.

– Elämä kuitenkin jatkuu, Taiveaho lopetti.