35-vuotias tv-juontaja kuoli sähkö­potku­lauta­onnettomuudessa – perhe julkaisi pysäyttävän tekstin

Julkaistu:

Britanniassa tapahtui tiettävästi ensimmäinen kuolemaan johtanut onnettomuus sähköpotkulaudalla. Juontaja Emily Hartridge menehtyi vain 35-vuotiaana.
Brittiläinen Youtube-kasvo ja tv-juontaja Emily Hartridge kuoli 35-vuotiaana sähköpotkulautaonnettomuudessa, uutisoi Metro.

Hartridgen perheenjäsenet julkaisivat Instagram-tilillä viestin, jossa he kertoivat juontajan menehtyneen.

– Hei kaikki. Instagram ei ole paras paikka sanoa tällaista, mutta tiedämme, että odotitte näkevänne Emilyn täällä tänään ja tämä on ainoa keino tavoittaa teidät kaikki samalla kerralla, lukee julkaisussa.

– Emily menehtyi eilen onnettomuudessa.Tv-kasvon kuolemaan johtaneen onnettomuuden uskotaan olevan ensimmäistä laatuaan Britanniassa. Sähköskoottereilla ei Lontoossa saa ajaa teillä eikä jalkakäytävillä.

Lontoon Ambulanssipalvelun edustaja sanoi Metron mukaan, että onnettomuuspaikalle saavuttiin alle neljässä minuutissa.

– Lähetimme ensihoitajan, kaksi ambulanssia ja muuta onnettomuuksiin erikoistunutta henkilökuntaa paikalle, kertoo edustaja.

Tapauksen onnettomuustutkinta on kesken.

”On vaikea kuvitella maailma ilman Emilyä”

Emily oli teki henkilökohtaista valmennusta ja hän juonsi muun muassa Channel 4 -tv-kanavalla. Hänen Youtube-kanavallaan on yli 300 000 seuraajaa.

Hartridge julkaisi keskiviikkona viimeisen Twitter-päivityksen, jossa hän hehkuttaa yhdessäoloa nuoren sukulaistytön ja -pojan kanssa.

– Me halattiin, naurettiin, leikittiin ja Arlo sanoi minua lihavaksi siaksi, juontaja kirjoitti.

– Toivottavasti joskus saan myös omia lapsia, hän lopetti.
– Rakastimme häntä todella paljon, häntä ei unohdeta. On vaikea kuvitella maailma ilman Emilya, koska hän on koskettanut niin monien elämää.

– Hän oli todella tärkeä meille, lopettaa perhe julkaisussa.

Suomessa on puhuttaneet sähköpotkulaudat ja niiden turvallisuus. Toistaiseksi täällä on kuitenkin vältytty traagisilta onnettomuuksilta.
– Se on aika kiikkerä vehje, eikä sen ajo- tai jarrutusominaisuudet ole lähelläkään esimerkiksi polkupyörää, ylikomisario Dennis Pasterstein sanoi IS:lle kesäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt