Katso liikuttava video! Uudet tangokuninkaalliset häkeltyivät voitostaan: ”Ei meinaa vielä ymmärtää”

rac

Julkaistu:

Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus lähtevät välittömästi Seinäjoen tangokansan keskuuteen hoitamaan tangokuninkaallisen velvollisuuksiaan.
Vain hetki sitten Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunattiin uudet tangokuninkaalliset. Vuoden 2019 tangokuningattareksi ja -kuninkaaksi kruunattiin Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus.

Tuoreet tangokuninkaalliset saapuivat median ja tangokansan eteen häkeltyneinä, mutta silminnähden onnellisina. Tangokuningattaren kruunun päähänsä saanut Pirita ei osannut vielä uskoa voittoaan todeksi.

– Ei sitä meinaa vielä ymmärtää. Ehkä huomenna, Niemenmaa nauroi Ilta-Sanomille vain muutama minuutti voittonsa jälkeen.

– Pakko se on ymmärtää, kun on kruunu päässä ja heti lähdetään keikkaa kiertämään ja työt alkavat, totesi puolestaan vastakruunattu tangokuningas Johannes.


Niemenmaa ja Vatjus olivat molemmat tangofinaalin ensikertalaisia. Kaksikon oli edelleen vaikea uskoa, että ensimmäinen kerta finaalissa vei aina voittoon asti. Oman nimen kuuleminen lavalla painui molempien mieleen yhtenä elämän hienoimmista hetkistä.

– Se oli uskomatonta. Mä pelkäsin, että kuka sieltä tulee. En ollut varma, toivoin että sieltä tulee oma nimi ja se tuli. Se oli ihanaa, hehkutti tuore tangokuningatar.

– Mietin vain, että jos tulee sellainen tilanne, että minut kruunataan, niin mulla on päänympärystä aika leveä. Niin se jännitti, että mahtuuko se kruunu päähän ylipäätään, nauroi Vatjus.


Tuore kuningaspari ei ehdi juuri juhlia voittoaan, sillä he suuntaavat välittömästi Seinäjoelle saapuneen tangokansan keskuuteen hoitamaan kuninkaallisten velvollisuuksiaan. Suunnitelmat tulevasta ovat kuitenkin jo selvillä.

Puhuttiin Johanneksen kanssa laivalla, että jos me voitetaan, niin lähdetään asuntoautolla kiertämään, paljasti Niemenmaa.