Vuoden 2019 tangokuningas Johannes Vatjus yllättyi voitosta: ”Ensikertalaisena minulla oli hyvin vähän kokemusta”

Julkaistu:

Johannes Vatjukselle, 39, tangokuninkuus oli paitsi unelmien täyttymys, myös suuri yllätys. Mies oli Tangomarkkinoiden ensikertalainen, eikä kokemusta isoilla lavoilla esiintymisestä juuri entuudestaan löydy.

– Oli todellinen yllätys, että pääsin näin pitkälle. Ensikertalaisena minulla oli hyvin vähän kokemusta kilpailemisesta tai orkesterin kanssa laulamisesta, Johannes tunnusti Ilta-Sanomille ennen lauantain finaalia.

Johannesta tangomusiikissa viehättää sen salaperäisyys ja tunnelma. Mies itse on vuosikausien ajan opiskellut klassista laulua, jonka hän uskoi olleen valttikorttinsa lauantain finaalissa.


– Tässä on oppinut tunnistamaan ja tietämään omat vahvuutensa.

Vaikka Johannes sai Seinäjoen Tangomarkkinoilta mukaansa tangokuninkaan kruunun, sai hän matkalta mukaan paljon muutakin.

– Mulla on niin suuria peikkoja pudonnut harteilta tämän matkan varrella. Tämä on ollut sellaista itsensä voittamista koko ajan, hän hehkutti Ilta-Sanomille ennen lauantain finaalia antamassaan haastattelussa.

 


– Joka kerta kun nousin lavalle ja pääsin ylittämään itseni sekä voittamaan yleisön puolelleni, niin se on ollut se kaikista palkitsevin tunne.