Valta vaihtui! Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus ovat uudet tangokuninkaalliset

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finaali on päättynyt. Vuoden 2019 tangokuninkaallisiksi kruunattiin Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus.

Vuoden 2019 tangokuningas ja -kuningatar on nyt kruunattu. Jarno Kokko ja Saana Sassali saivat luovuttaa kruununsa eteenpäin Pirita Niemenmaalle ja Johannes Vatjukselle. He ovat järjestyksessään 35. tangokuninkaalliset, sillä Seinäjoen Tangomarkkinat juhli tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan.

Pirita Niemenmaa on vuoden 2019 tangokuningatar.

Finalistit valittiin torstaina käydyssä semifinaalissa, jossa finalistit valittiin studioyleisön toimesta puhelinäänestyksen välityksellä. Yleisö äänesti kilpailun finaaliin kaikkiaan kolme mieslaulajaa ja kolme naislaulajaa: Pasi Kivimäki, 45, Johannes Vatjus, 38, Juha Pirinen, 40, Pirita Niemenmaa, 34, Silla Pöyry, 18, ja Mervi Kovero, 38.

Johannes Vatjus on vuoden 2019 tangokuningas.

Uudet kuninkaalliset puolestaan valitsi tuomaristo, johon kuuluivat tangokuningas Jari Sillanpää, laulaja Katja Kätkä, kansanedustaja Kike Elomaa sekä musiikkitoimittaja Tarja Närhi. Tuomariston puheenjohtajana toimi Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?