Valta vaihtui! Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus ovat uudet tangokuninkaalliset

Julkaistu:

Tangomarkkinat
Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finaali on päättynyt. Vuoden 2019 tangokuninkaallisiksi kruunattiin Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus.
Vuoden 2019 tangokuningas ja -kuningatar on nyt kruunattu. Jarno Kokko ja Saana Sassali saivat luovuttaa kruununsa eteenpäin Pirita Niemenmaalle ja Johannes Vatjukselle. He ovat järjestyksessään 35. tangokuninkaalliset, sillä Seinäjoen Tangomarkkinat juhli tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan.


Finalistit valittiin torstaina käydyssä semifinaalissa, jossa finalistit valittiin studioyleisön toimesta puhelinäänestyksen välityksellä. Yleisö äänesti kilpailun finaaliin kaikkiaan kolme mieslaulajaa ja kolme naislaulajaa: Pasi Kivimäki, 45, Johannes Vatjus, 38, Juha Pirinen, 40, Pirita Niemenmaa, 34, Silla Pöyry, 18, ja Mervi Kovero, 38.


Uudet kuninkaalliset puolestaan valitsi tuomaristo, johon kuuluivat tangokuningas Jari Sillanpää, laulaja Katja Kätkä, kansanedustaja Kike Elomaa sekä musiikkitoimittaja Tarja Närhi. Tuomariston puheenjohtajana toimi Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt