Hanna Pakariselle yllätyspesti – Idols-tähti aloittaa Radio SuomiPopin juontajana

Julkaistu:

Hanna Pakarinen aloittaa ensi maanantaina Radio SuomiPopin juontajana.
Vuoden 2004 Idols-voittaja Hanna Pakarisen elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä nainen juontaa ensi maanantaista alkaen Radio SuomiPopin iltapäiviä. Juontopesti on kahden viikon mittainen.

Pakarinen julkaisi Instagram-tililleen asiasta kertovan julkaisun.

– Tää pörröpää viihdyttää teitä jutuilla pari viikkoa ens maanantaista lähtien Radio SuomiPop -iltapäivissä! Kivaa pitkästä aikaa tehä suoraa radiota, Pakarinen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.Toisessa Instagram-julkaisussaan Pakarinen muistelee, miten hän vuonna 2006 kilpaili Radio Novalla omasta radio-ohjelmasta Marko Keräsen ja Antti Ehon kanssa.

– Meitsille se sitten meni ja sain tehdä neljä tunnin jaksoa joissa miulla vieraili ainakin kilpakumppani Marko, Mira Luoti ja Lasse Kurki, Pakarinen kertoo julkaisun yhteydessä.Pakarinen on uudesta pestistä innoissaan ja hehkuttaa, että pääsee taas rakkaudesta lajiin ensi viikolla ääneen radiossa.

Hanna Pakarinen kertoi toukokuussa saaneensa perheenlisäystä. Pieni poikavauva on 36-vuotiaan artistin esikoinen voi hänen sanojensa mukaan hyvin.

Artisti kertoi ilouutiset Facebookissa, julkaisten suloisen otoksen Risto-miehestään kantamassa vauvaa pois sairaalasta.Pakarinen kertoi alun perin olevansa raskaana YouTube-tilillään.

Pakarinen avioitui pitkäaikaisen miesystävänsä, muusikko Risto Niinikosken kanssa viime syksynä. Pari vihittiin ystävien ja läheisten läsnä ollessa Helsingissä, Temppeliaukion kirkossa.

Idolsista julkisuuteen noussut Pakarinen teki viime vuonna uuden aluevaltauksen ja aloitti YouTube-videoiden julkaisun. Hän pyrkii luomaan kanavalleen kolmekymppisiä kiinnostavaa sisältöä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt