Mariah Carey paljasti seksikumppaniensa lukumäärän: ”Minulla ei ole ollut niin monia..”

Julkaistu:

Harvinainen avautuminen
Mariah Carey on paljastanut, että on harrastanut seksiä viiden kumppanin kanssa.
Mariah Carey, 49, on avautunut seuraelämästään Peoplelle ja Cosmopolitanille.

– Minulla ei ole ollut niin monia, mutta minulla on ollut vaihteleva kokoelma, Carey kertoi Cosmopolitanin haastattelussa.

– Olen ollut vain viiden ihmisen kanssa koko elämäni aikana, joten olen rehellisesti vähän sievistelijä verrattuna moniin muihin tällä osa-alueella.

Viisinkertainen Grammy-voittaja meni ensimmäisen aviomiehensä Tommy Mottolan kanssa naimisiin vuonna 1993. Vuosikymmentä myöhemmin Carey meni naimisiin Nick Cannonin kanssa. Pariskunnalla on yhteiset 8-vuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.

Carey on tällä hetkellä parisuhteessa taustatanssijana ja koreografina työskentelevän Bryan Tanakan, 36, kanssa. Pari tapasi pian sen jälkeen, kun Carey erosi australialaismiljardööri James Packerista.


Haastattelussa Carey myös kertoi haastattelussa myös, ettei juhli syntymäpäiviä. Carey on puhunut aiheesta ennenkin.

– Minulla on vuosipäivä, ei syntymäpäiviä, koska juhlin elämää, Carey kerti Observerin haastattelussa jo vuonna 2014.

Riita ex-managerin kanssa

Poptähti Mariah Carey ja hänen entinen managerinsa Stella Stolper saivat tammikuussa sovittua riitansa oikeuden ulkopuolella.

Stopler haastoi Careyn keväällä 2017 oikeuteen ja syytti popparia seksuaalisesta ahdistelusta. Tuolloin TMZ-sivusto sai haltuunsa oikeuden asiakirjat, joissa Stolper kuvaili Careyn kuljeskelleen jatkuvasti hänen edessään alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. Asiakirjoissa kuvailtiin myös poptähden päihteidenkäyttöä.

– Hän oli aina alasti, eikä juuri koskaan käyttänyt vaatteita Stolperin läsnäollessa, asiakirjoissa luki.

Stolper syytti laulajaa myös perusteettomista potkuista ja vaati miljoonien korvauksia. Stolperin asianajaja kertoo nyt kuitenkin E! Newsille, että naiset ovat haudanneet sotakirveensä ja asiaa ei puida oikeudessa.

TMZ ja E! News kertovat, että Stolper oli solminut Careyn kanssa työsopimuksen kolmeksi vuodeksi, mutta sai potkut 2017 täysin yllättäen.

Careyn asianajajan mukaan manageri irtisanottiin, koska tämä teki toiminnallaan hallaa Careyn uralle.

– Hän on levitellyt ilkeitä juoruja lehdissä. Emme vastaa uhkailuihin tai valheisiin, asianajaja jyrisi mediassa.


Amerikkalaismedian mukaan Stella Stolperin ja laulajan läheiset välit herättivät huomiota musiikkipiireissä. 2016 Stoplerin uutisoitiin muuttaneen laulajan luo asumaan ja käytännössä hallitsevan kaikkia poptähden uraan ja elämään liittyviä asioita.

Kyseessä oli jo toinen kerta kun Careyn kanssa työskennellyt henkilö syytti poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta. Careyn henkivartijana toiminut Michael Anello kertoi marraskuussa 2017 laulajan nöyryyttäneen häntä töissä, solvanneen häntä ja ahdistelleen häntä seksuaalisesti.

Mielenterveysongelmat piinaavat

Mariah Carey on myös kertonut julkisuudessa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Carey piti mielenterveysongelmansa salassa vuosia, vaikka laulaja sai diagnoosinsa jo vuonna 2001. People-lehden mukaan Carey joutui tuolloin sairaalaan hermoromahduksen vuoksi ja hänen todettiin sairastavan kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

– En halunnut uskoa sitä, Carey kertoi Peoplen haastattelussa keväällä 2018.

Carey kertoi People-lehdelle, että hän luuli pitkään kärsivänsä jonkinlaisesta unihäiriöstä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tavallinen unettomuus, sillä hän ei vain maannut paikallaan yrittäen saada unta vaan teki töitä järjettömällä tahdilla. Myöhemmin Careylle selvisi, että outo ajanjakso olikin maniajakso, joka sai hänet käyttäytymään hyperaktiivisesti.

Depressiojaksojen aikana poptähti on kertonut tuntevansa olonsa äärimmäisen yksinäiseksi ja surulliseksi, eikä hänellä ole energiaa tehdä asioita. Hän kertoi, että masentuneisuus on aiheuttanut hänelle myös syyllisyydentunnetta, sillä hän koki ettei hän tehnyt tarpeeksi uransa eteen.

Carey on yksi maailman menestyneimmistä naislaulajista. Hänen kappaleensa ovat nousseet 18 kertaa listojen ykköseksi ja hän on myynyt yli 200 miljoonaa levyä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt