Jani Sievinen kolmatta kertaa avioliittoon – paljasti tulevien häiden ajankohdan: ”Talvella olisi naimisiinmeno Lapissa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Sievinen kolmatta kertaa avioliittoon – paljasti tulevien häiden ajankohdan: ”Talvella olisi naimisiinmeno Lapissa”

Jani Sievinen paljasti tulevien häidensä ajankohdan.

Jani Sievinen ja Maria Nyqvist suunnittelevat talvihäitä.­

12.7.2019 17:41

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen on kertonut Instagram-julkaisussaan tulevista talvihäistään.

Parhaillaan Sievinen lomailee kihlattunsa Maria Nyqvistin kanssa kanssa Pariisissa. Matkalta julkaistussa päivityksessä Sievinen paljastaa tulevien häidensä ajankohdan.

Häät eivät Sievistä huoleta, mutta mies kummastelee morsiamensa huolettomuutta. Kuvassa Nyqvist katselee näyteikkunassa esillä olevaa hääpukua.

– Pitääkö olla huolissaan? Talvella olisi naimisiin meno Lapissa ja neiti ei katsellut kuin minuutin hääpukuja Ranskassa. Kaikenlisäksi oli tilannut Lappiin vain itsellensä lennon

Sievisen Instagram-julkaisuista voi päätellä, että pari on vieraillut taidemuseo Louvressa ja Eiffel-tornilla. Matkan Sievinen sai lahjaksi kihlatultaan.

Pari on pitänyt yhtä neljän vuoden ajan. Kuvassa Maria Nyqvist ja Jani Sievinen Linnan juhlissa vuonna 2017.­

Sievinen kihlautui Nyqvistin kanssa huhtikuussa. Pari on ollut yhdessä neljä vuotta.

Sievisellä on kaksi poikaa ensimmäisestä liitostaan Susanna Ingerttilän (ent. Sievinen) kanssa. Sen jälkeen Sievinen tapasi Ruotsia edustaneen missikaunotar Mari Samuelsenin Miss Baltic Sea -kisoissa, joita uimari oli juontamassa. Pari meni naimisiin vuonna 2009, ja he saivat kolme tytärtä yhdessä. Ero tuli vuonna 2014, jonka jälkeen Mari muutti Norjaan.

Sievinen on kertonut uusperhe-elämästään avoimesti. Hän kertoi IS:n haastattelussa marraskuussa 2017, että hänen tyttärensä viettävät vain noin kymmenen viikkoa vuodesta Suomessa isänsä luona. Yleensä Sievinen hakee tytöt autolla vierailulle, sillä he asuvat Norjassa 5 000 asukkaan kylässä seudulla, josta ei juuri pääse kätevästi matkaamaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?