Kristen alkoi esittää Kylie Jenneriä ja pian hänestä tuli naisen ilmielävä kaksoisolento – hurja yhdennäköisyys häkellyttää sosiaalisessa mediassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kristen alkoi esittää Kylie Jenneriä ja pian hänestä tuli naisen ilmielävä kaksoisolento – hurja yhdennäköisyys häkellyttää sosiaalisessa mediassa

Kristen Hancher on miljoonien seuraama sosiaalisen median vaikuttaja – joka kaiken lisäksi näyttää aivan Kylie Jenneriltä.

12.7.2019 16:25

Maailman seuratuimmalla tosi-tv-tähdellä Kylie Jennerillä, 21, on ihkaelävä kakoisolento.

Amerikkalainen sometähti Kristen Hancher, 20, on jäljitellyt maailmankuulun supertähden ottamia Instagram-kuvia – on jopa hälyttävää, kuinka samannäköisiltä naiset todella näyttävät.

Hurja yhdennäköisyys on kirvoittanut tuhansia hämmästeleviä kommentteja Kristenin seuraajilta.

– Luulin oikeasti, että tässä oli kuvia Kyliesta eri kulmista.

– Olin aluksi ihmeissäni, sillä en tiennyt seuraavani Kylie Jenneriä. Mitä ihmettä?

– Sinun pitäisi tehdä video, jossa kopioit Kylien ulkonäön, menet kadulle esittämään Kylieta ja katsoa, kuinka moni ihminen tunnistaisi sinut.

Kristen on myös itse tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja ja vloggaaja. Naisella on Instagramissa jopa 5,8 miljoonaa seuraajaa.

Kylie Jenner on Kardashianin kuuluisaan tosi-tv-perheeseen kuuluva somepersoona ja meikkialan yrittäjä. Vasta 21-vuotias Jenner on yksi maailman nuorimmista miljardööreistä. Sosiaalisen median vaikuttajalla on Instagramissa jopa 139 miljoonaa seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?