Anni Hautala paukautti Keskisuomalaisessa yllätyksen: Kihlat purettu Niko Kivelän kanssa, suhde ohi

Julkaistu:

erouutinen
Anni Hautala kertoi SuomiPop-festivaalien yhteydessä Keskisuomalaiselle eronneensa jo jokin aika sitten kihlattunsa Niko Kivelän kanssa.
Keskisuomalainen kertoo torstaina julkaistussa artikkelissaan, että radiojuontaja Anni Hautala on eronnut koomikko Niko Kivelän kanssa.

Keskisuomalaisen jutussa radio SuomiPopilta tutut juontajat Jaajo Linnonmaa ja Anni Hautala antavat yhdessä haastattelua lehdelle Jyväskylässä järjestettävän SuomiPop-festivaalin kynnyksellä.

Haastattelussa kaksikko kertoo yhteisestä työstään Aamulypsy-radio-ohjelmassa. Haastattelun lopussa he kertovat yhdessä yllättävän erouutisen.

Jaajo huomauttaa toimittajalle, että Annilla ei ole enää sormessaan sormusta.

– Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Anni vahvistaa eron.

– Erosta on jo jonkin aikaa, eli ei ole mikään juuri nyt tapahtunut juttu, eikä myöskään sisällä mitään draamaa, hän lisää.

IS tavoitteli sekä Anni Hautalaa että Niko Kivelää asiasta, mutta kumpikaan ei vastannut yhteydenottoihin.

Elivät yhdessä uusperhearkea Helsingissä

Anni Hautala ja koomikko Niko Kivelä kihlautuivat keväällä 2018. He viettivät uusperhearkea, sillä Annilla on yksi kouluikäinen lapsi edellisestä liitostaan ja Nikolla on myös yksi lapsi edellisestä liitostaan. Perhe asui yhdessä itäisessä Helsingissä.

Vielä viime kesänä Anni puhui esimerkiksi Anna-lehden haastattelussa innoissaan häistään.

– Kosiminen tarkoitti minulle ja Nikolle sitä, että menemme naimisiin. Häistä tulee jättibileet kavereille, melkein kuin festarit, Anni sanoi.

Anni ja Niko myös remontoivat aivan äskettäin yhteisen kesämökkinsä Huvila & Huussi -ohjelmassa.

Anni ja Niko hankkivat järven rannassa olevan mökkinsä kesällä 2017 pitkän etsinnän jälkeen.