Sara La Fountain julkaisi yhteiskuvan Cristiano Ronaldon kanssa: ”Olet voittaja pallon kanssa”

Julkaistu:

Kokkasi supertähdelle
Kokki Sara La Fountain on julkaissut yhteiskuvan Cristiano Ronaldon kanssa.
Tv-kokki Sara La Fountain, 38, julkaisi yhteiskuvan jalkapallotähti Cristiano Ronaldon, 34, kanssa.

Instagramissa julkaisemassaan kuvassa La Fountain nähdään hymyilevänä Ronaldon vierellä.

– Olet voittaja pallon kanssa ja minä olen hyvä veitsen kanssa. On ollut ilo ja kunnia kokata sinulle Cristiano Ronaldo, La Fountain kirjoittaa kuvan yhteydessä.Kuva on saanut La Fountainen seuraajat innostumaan.

– Oho! Nyt on kova, eräs kommentoi.

– Ronaldo ollu nyt kyl aika onnekas, toinen kirjoittaa kommentissaan.

Lomaili suomalaisliikemiehen jahdilla

Kesäkuussa Cristiano Ronaldo lomaili suomalaisliikemiehen huvijahdilla. Portugalilaistähti julkaisi tuolloin kuvia lomaltaan.

Merellisissä lomakuvissa näkyi myös Ronaldon vuokraama Africa-niminen huvialus, jonka omistaa suomalainen liikemies Toni Fingerroos. Vuosi sitten ilmestyneen Kauppalehden (juttu on maksumuurin takana) artikkelin mukaan Fingerroos vuokraa jahtiaan 217 000 euron viikkohintaan.Fingerroos on tehnyt omaisuutensa tietokonepelibisneksessä ja tuoreimpien verotietojen mukaan Fingerroos tienasi vuonna 2017 yli 3,6 miljoonaa euroa.

Cristiano Ronaldo pelasi päättyneellä kaudella ensimmäistä kertaa Italiassa Juventuksessa. Kausi päättyi Italian mestaruuteen, mutta tavoitteena ollut Mestarien liigan voitto jäi haaveeksi. Maajoukkueessa Ronaldo oli mukana voittamassa viime syksynä alkaneen Kansojen liigan mestaruutta kesäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt