Miss XL-voittaja Johanna Karjunen muutti Espanjaan ja laihtui 10 kiloa – huomasi yhden merkittävän seikan suomalaisissa ruokatottumuksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss XL-voittaja Johanna Karjunen muutti Espanjaan ja laihtui 10 kiloa – huomasi yhden merkittävän seikan suomalaisissa ruokatottumuksissa

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.7.2019 11:45

Johanna Karjunen jätti kohujulkisuuden ja karisti Suomen pölyt jaloistaan. Espanjassa kilotkin karisivat lähes huomaamatta.

Vielä muutama vuosi sitten Johanna Karjunen oli tuttu näky Helsingin seurapiirikinkereissä. Karjunen, 50, ponnahti julkisuuteen voitettuaan Miss XL -kauneuskisan 2011. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi viimeistään osallistuttuaan aikansa suosituimman tosi-tv-ohjelman Big Brotherin julkkiskaudelle.

Karjunen teki täyskäännöksen ja muutti Espanjaan uuden elämän perässä. Pian eronneen naisen rinnalle löytyi uusi rakkaus: italialainen komistus Giuseppe Mennilloe, 48.

Giuseppe on kokki ja hän loitsii parin Fuengirolan-kotona aivan sataman tuntumassa suurimman osan myös pariskunnan aterioista. Fuengirolaan muuton jälkeen Johanna on huomannut kilojen karisseen helposti.

Kuvituskuva

– Meillä Suomessa käytetään usein paljon kermaa ja voita. Ne ovat kaikki jääneet ruokavaliostani Espanjassa pois ja tilalle on tullut tuoreita raaka-aineita kasviksista kalaan. Olen laihtunut 10 kiloa ihan huomaamatta.

– Hänellä on uusi seksikäs vartalo, Giuseppe myhäilee.

Johanna sanoo, ettei ole lisännyt Espanjassa liikunnan määrää, joten muutos on ruokavalion aikaansaannosta.

– Kilot lähtivät ihan ruokavaliolla. Olen syönyt täällä enemmän pastaa ja valkoista leipää kuin ikinä Suomessa. Kalat ja äyriäiset ovat Espanjassa ihan mielettömän hyviä ja tuoreita.

Kuvituskuva

Johanna työskentelee Fuengirolassa puhelinmyyjänä. Johanna sanoo tekevänsä töitä viisi päivää viikossa, kuusi tuntia päivässä. Työ on paljon muutakin kuin pelkkää jutustelua asiakkaiden kanssa.

Fox-kanavalla esitetyssä huippusuositussa V***n puhelinmyyjät -sarjassa seurattiin Aurinkorannikolla työskentelevien suomalaisten puhelinmyyjien alkoholinhuuruista arkea. Villi biletys ei todellakaan antanut oikeaa kuvaa Espanjassa työskentelystä, Johanna huomauttaa.

– Se ohjelma teki tälle ammattikunnalle hallaa. Ei työ todellakaan ole sellaista, mitä sarjassa annettiin ymmärtää, Johanna tuhahtaa.

– Työ on todellisuudessa äärimmäisen vaativaa. Ihmiset eivät ehkä ymmärrä sitä, että työ on muutakin kuin soittelua. Puhut päivässä kuusi tuntia taukoamatta puhelimessa ja samalla tietenkin kuuntelet asiakkaita. Olen ihan poikki kun pääsen töistä.

Tuoreimmat osastosta