Kim Kardashian, 38, paljasti karun todellisuuden kohutusta gaala-asustaan: ”En ole koskaan tuntenut sellaista kipua”

rac

Julkaistu:

Kim Kardashian myöntää tuoreessa haastattelussa joutuneensa kokemaan rajua kipua Met-gaalassa pitämänsä korsetin takia.
Kim Kardashian West, 38, käänsi katseita saapuessaan toukokuussa New Yorkin Metropolitan Museum of Artin vuotuiseen gaalaan. Met-gaalana tunnetussa tilaisuudessa nähdään vuosittain eturivin vaikuttajia ja toinen toistaan upeampia muotiluomuksia.

Kardashianin tämän vuoden gaala-asun kohauttavin asia oli lähes epärealistisen kapea vyötärö. Naisen kuvailtiin näyttävän asussa lähes nukkemaiselta. Kapeaakin kapeampi vyötärö ei kuitenkaan tullut ilmaiseksi, sillä nyt Kardashian on kertonut arvostetulle Wall Street Journalille fysiikan lakeja uhmanneen asun aiheuttaneen hänelle silmitöntä kipua.

– En ole koskaan tuntenut sellaista kipua koko elämän aikana, Kardashian paljasti lehdelle.

Korsetin puristuksissa ollut iho näytti Kardashianin kertoman mukaan hurjalta, kun hän vihdoin gaalan jälkeen pääsi ottamaan kiristävän luomuksen pois yltään.


Osa faneista jopa epäili, että Kardashianin on täytynyt poistattaa kylkiluitaan epätodellisen vyötärön luomiseksi. Kardashian kiistää väitteet lehden haastattelussa ja haluaa selventää, ettei koskaan tekisi sellaista.

– En edes tiedä, onko sellainen mahdollista, Kardashian päivittelee.

Met-gaalan asu oli Thierry Muglerin muotiluomus, joka oli kristallein koristeltua ja silikonilla päällystettyä silkkiorganzaa. Mekon alla oleva korsetti oli Mr. Pearlin käsialaa


Kardashian paljasti, että Mr. Pearl järjesti tähdelle useita oppitunteja siitä, kuinka tiukassa korsetissa pystyy hengittämään. Voguelle Kim puolestaan paljasti, ettei tiukan mekkonsa takia kyennyt istumaan tai käymään vessassa kertaakaan nelituntisen gaalan aikana.

Hän ei kuitenkaan kadu asuvalintaansa, vaan vakuutti Instagramissa, että se oli kaiken vaivan arvoista.

– Se oli enemmän kuin huippumuotia, se oli taidetta! Se oli kaiken sen arvoista! Kardashian sanoi.

Kardashiania on usein tituleerattu yhdeksi maailman tunnetuimmaksi ja vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. Hänellä on peräti 143 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Nainen on luonut sosiaalisen median ja oman tv-ohjelman kautta miljoonabisneksen. Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan Kardashian tienaa yhdestä ainoasta yhteistyönä yrityksen kanssa toteutetusta Instagram.kuvasta ovat yleensä noin 300 000–500 000 dollaria eli noin 268 000–446 000 euroa. Lehtitietojen mukaan Kardashian saattaa kuitenkin todellisuudessa tienata jopa miljoona dollaria yhdestä yhteistyökuvasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt