Tänään tv:ssä: Mad Men -kaunotar tekee rohkean roolin älyttömässä komediaklassikossa – nousee ammeesta yläosattomissa

Julkaistu:

Näyttelijä Jessica Paré ei ole koskaan vierastanut alastomuutta vaativia rooleja.
Komediannälkäisille on torstai-iltana tarjolla todellinen huumoriklassikko, kun Sub-kanava esittää Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen -elokuvan.

Yksi komediaelokuvan kaunottarista on kanadalainen 38-vuotias laulaja-näyttelijä Jessica Paré, joka esittää filmissä Tara-nimistä naista.

Paré oli kuvausten aikaan 29-vuotias, eikä hän kainostellut roolissaan. Vuonna 2010 ilmestyneessä elokuvassa nähdään kohtaus, jossa nainen nousee ammeesta täysin yläosattomissa.

Kyseessä ei ole nopea vilahdus, eikä ammeessa pelkästään kylvetä. Kohtauksessa on mukana Parén kollega, näyttelijä Craig Robinson.

– Minä olen sitä mieltä, että tissit voivat olla hauska asia, Paré kommentoi Vulture-lehdelle kohuttua roolisuoritustaan.


Rohkea rooli Kasarikankkunen -elokuvassa ei ole suinkaan Parén ainoa vähäpukeinen näyttelijäsuoritus. Nainen muistetaan ehkä parhaiten Mad Men -draamasarjasta, jossa hän näyttelee sihteeri Megan Draperia, Don Draperin toista vaimoa.

Vuosina 2007– 2015 esitetty sarja oli arvostelumenestys, eivätkä fanit ole unohtaneet sihteeriä näytellyttä Paréeta.


Vaikka Mad Men nosti naisen huippusuosioon, on Paré myöntänyt haastatteluissa, että moni muistaa hänet paremmin minuutin mittaisesta kylpyammekohtauksesta Kasarikankkusessa.

– Kuljen paljon Yhdysvaltojen ja Kanadan väliä. Rajavartijat kysyvät usein, että minkälaisia töitä teen, kun olen näyttelijä. Yritän aina puhua Mad Menistä, mutta he eivät ehkä ole kohdeyleisöä. Sen jälkeen sanon Hot Tub Time Machine, ja he huudahtavat, että he rakastavat sitä, Paré nauroi Vulture-lehdelle.

Mad Menin luoja Matt Weiner oli niin ikään nähnyt klassikkoelokuvan ennen kuin palkkasi Paréen draamasarjaan.

– Mielestäni hän oli aivan mahtava! Weiner kehui.


Steve Pinkin ohjaamassa fantasiakomediassa Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen kolme keski-ikäistä, elämässään epäonnistunutta miestä lennähtää keskelle nuoruutensa kultaisia biletyspäiviä maagisen porealtaan heittäminä.

Kolmikon mukana aikahypyn tekee myös Adamin (John Cusack) siskon poika, joka ei tosin ollut syntynytkään vuonna 1986. Kohelluksen keskellä unohtuu tyystin, mitä miesten pitikään aikamatkallaan oppia.

IS:n vuoden 2010 julkaistun elokuva-arvion mukaan elokuvan tekijät luottavat kasarimuodin ja -hittien nostalgiseen vetovoimaan niin paljon, etteivät ole vaivautuneet kehittämään leffaan yhtään kunnon vitsiä tai visuaalista gagia. Nostalgia-arvoon tähtää myös kasarikoomikko Chevy Chasen kaivaminen sivuosaan.

Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen -elokuva torstaina Subilla kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt