Hollywood-tähti George Clooney saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa! Apu: Mukaan myös Amal-vaimo ja lapset: ”Voimme pitää vapaata ja kiertää Suomea”

rac

Julkaistu:

George Clooney meinaa viettää Suomessa myös vapaapäiviä.
Syyskuussa 2018 uutisoitiin, että Hollywood-tähti, ohjaaja ja YK:n rauhanlähettiläs George Clooney nähdään tänä syksynä yhtenä Suomessa järjestettävän Nordic Business Forumin pääpuhujina.
Nyt Clooney kertoo Apu-lehden haastattelussa, että mukaan Suomeen saapuvat näyttelijätähden kanssa hänen Amal Clooney ja parin 2-vuotiaat kaksoset Ella ja Alexander.

– Olen innoissani matkasta Helsinkiin. En ole ollut siellä aiemmin, mutta olen kuullut, että siellä on kaunista. Otan perheen mukaan ja ehkä voimme pitää pari päivää vapaata ja kiertää Suomea, Clooney kertoo Apu-lehdessä.


Clooney ei mainitse, milloin tarkalleen hän saapuu Suomeen pesueensa kanssa. Nordic Business Forum järjestetään 9–10. lokakuuta Helsingissä.

Bisnestapahtumassa puhumaan saapuvat myös toinen Applen perustajista Steve Wozniak sekä Facebookin Mark Zuckerbergin sisar sekä yhtiön entinen markkinoiden kehitysjohtaja Randi Zuckerberg. Teemana on kasvu.

Clooneyn piti olla alun perin puhujana jo vuonna 2017, mutta hän joutui perumaan tilaisuuden perheenlisäyksen vuoksi. Clooneyn tilalla nähtiin tuolloin näyttelijä Will Smith.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt