Michelle Obamalta poikkeuksellinen ele viihdemaailman suruun – yltyi muistelemaan kuollutta Disney-tähteä: ”Hänellä oli uskomaton sydän”

Julkaistu:

Michelle Obama tapasi 20-vuotiaana kuolleen Cameron Boycen Valkoisessa talossa.
Presidentti Barack Obaman vaimo, Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama muistelee sosiaalisessa mediassa kuollutta Disney-tähteä Cameron Boycea.

Viihdemaailmaa kohtasi viime lauantaina suru, kun entinen lapsitähti menehtyi vain 20-vuotiaana. Michelle Obama ehti tavata Boycen muutaman kerran Valkoisessa talossa Washingtonissa.– Olin tarpeeksi onnekas jakamaan muutamia hetkiä Cameron Boycen kanssa – kuvauksissa Valkoisessa talossa ja palveluprojektissa. Juuri tarpeeksi aikaa tajuamaan, että hänen uskomattoman talenttinsa lisäksi hänellä oli uskomaton sydän, Obama kirjoittaa.

– Lähetämme paljon rakkautta ja halauksia hänen perheelleen, ystävilleen ja monille, monille faneille, Obama päättää tekstinsä.

Obaman seuraajat ilahtuivat naisen huomaavaisesta kirjoituksesta.

– Tietää jättäneensä suuren vaikutuksen maailmaan, kun ensimmäinen nainen jakaa julkaisun sinusta, eräs seuraaja kommentoi kuvaa.

– Tämän takia rakastan Obamia, koska he osoittavat todellista merkitystä siitä, minkä takana Amerikka seisoo.


Daily Mailin mukaan Boyce kärsi ennen kuolemaansa epilepsiasta. Lehden mukaan nuori mies kuoli saamaansa epilepsiakohtaukseen lauantaina nukkuessaan kotonaan Los Angelesissa.

Samassa asunnossa asunut ystävä löysi Boycen tiedottomana sängystä vakavan epileptisen kohtauksen jälkeen. Ensihoitajat saapuivat paikalle, mutta eivät onnistuneet pelastamaan Boycea elvytyksestä huolimatta.
Boyce nousi julkisuuteen 9-vuotiaana, kun hän tähditti Mirrors-elokuvaa Kiefer Sutherlandin ja Paula Pattonin rinnalla. Hänet nähtiin myös Eagle Eye-elokuvassa.

Sittemmin Boyce kuului vuosien ajan Disneyn vakiokalustoon. Hänet on nähty muun muassa Disney Channelin suosikkisarjoissa Jessie ja Bunk’d, sekä kolmessa Descentans-elokuvassa, joista viimeisin saa ensi-iltansa elokuussa.