Kendall Jenner, 23, otti osaa superjulkkisten haasteeseen – hätkähdyttävä video sai kansan räjähtämään raivosta

Julkaistu:

Kendall Jenner keksi omaperäisen keinon ottaa osaa julkkiksia villinneeseen haasteeseen, mutta huippumallin tempaus sai osan ihmisistä raivon valtaan.
Internet ja sosiaalinen media ovat tunnettuja erikoisista haasteistaan, jotka lähtevät usein leviämään kulovalkean tavoin. Uusi haaste on imaissut mukaansa nyt myös kasan maailmanluokan tähtiä.

Tällä kertaa kyseessä on Bottle Cap Challenge eli haasteena on saada potkaistua pullon korkki irti vain jalkaa käyttäen. Yrityksistä ja onnistuneista suorituksista on levinnyt viime päivinä sosiaalisessa mediassa monia hienoja taidonnäytteitä.

Tähän mennessä Mariah Careyn uskomaton video ehdittiin jos julistaan #bottlecapchallenge -haasteen voittajaksi, mutta nyt myös Kardashian-klaaniin kuuluva mallimaailman ykkösnimi Kendall Jenner on herättänyt internet-kansan huomion.
Julkaisemassaan videossa 23-vuotias Jenner ajaa upeissa merimaisemissa vesiskootterilla. Mallikaunotar lähestyy rantaa ja ojentaa jalkansa kohti pulloa. Hän onnistuu kuin onnistuukin potkaisemaan korkin irti vauhdista huolimatta.

– Tämä on niin mahtava! Kim Kardashian kiirehti kommentoimaan.

– Itken! Kourtney Kardashian hämmästeli.

– Ja se oli siinä. Game over, Scott Disick kommentoi.

Uskomaton suoritus jakoi kuitenkin Cosmopolitanin mukaan mielipiteet. Videon kommentteihin ja Twitteriin kertyi nimittäin pian melko raivokkaita huomautuksia siitä, että korkin tippuminen mereen saastuttaa luontoa. Monen mielestä oli vastuutonta kuvata video, joka aiheutti turhaan haittaa luonnolle ja lisäsi meren muovijätettä entisestään. Varsinkin, kun Jennerillä on miljoonia nuoria seuraajia ympäri maailmaa, joille hänen tulisi näyttää hyvää esimerkkiä.

– Hienoa, että hyödytön somehaasteen takia meressä on taas enemmän muovia, ihmiset totesivat närkästyneinä.

– Tuo korkki olisi parempi poimia ylös!

– Miksi tämä on hänen mielestään jotenkin hienoa? Joo, nyt hän sai huomiota, jota hän ilmeisesti niin kaipasi. Ehkä ensi kerralla voisi pelastaa nälänhädästä kärsiviä lapsia tai tehdä jotain, joka auttaa pelastamaan planeetan. Tuo julkisuus kannattaisi käyttää viisaasti!

Jenner huomasi saamansa kritiikin ja vastasi epäilijöille videon kommenteissa poimineensa korkin ylös.
Moni on pitänyt Mariah Careyn suoritusta haasteessa onnistuneimpana, sillä laulajatähti, uskomatonta kyllä, saa korkin irtoamaan päästämällä ilmoille erittäin korkean nuotin.

Voit katsoa Mariah Careyn suorituksen yllä olevalta videolta.

4,3 miljoonaa katselukertaa kerännyt video häkellytti myös muut julkkikset.

– Tätä kutsutaan voitoksi, näyttelijä Ruby Rose kommentoi.

– Sinä voitit, myönnetään, laulaja Rita Ora hämmästeli.

– Hahah, juuri tämän takia sinä olet kaikista mahtavin! laulaja Jordin Sparks kehui.

Huikea haaste on villinnyt myös urheilumaailman supertähtiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt