Ruotsin pikkuprinsessa Estelle, 7, fanitti Metallicaa jättikonsertissa – kruununperillinen on raskaan rockin suurkuluttaja: ”Hän on tavannut yhtyeen jäsenet”

Julkaistu:

Ruotsin kuninkaallinen perhe vieraili tiistai-iltana Metallican keikalla Göteborgissa.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel kävivät tiistai-iltana Metallica-yhtyeen konsertissa Göteborgissa, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Kaksikko oli ottanut keikalle mukaan esikoistyttärensä Estellen, joka on jo 7-vuotias. Kuninkaallinen perhe kuvattiin areenan ulkopuolella ennen konsertin alkua.


– Kyllä, he olivat konsertissa. Tätä ei oltu suunniteltu pitkään, kyseessä oli suhteellisen epävirallinen konserttivierailu, Ruotsin hovin tiedotuspäälikkö Margareta Thorgren kertoo lehdelle.

Hovin tiedottaja kertoo, että konsertissa käynti oli todellisuudessa pienen Metallica-fanin, eli Estellen toive.

– Hän pitää tästä yhtyeestä ja musiikkityylistä. Siksi he ovat olleet siellä. Estelle on jo pitkään ollut Metallican fani, Thorgren jatkaa.

Thorgren paljastaa myös, että pikkuprinsessa on tavannut idolinsa aiemmin.

– En tiedä, tapasiko perhe yhtyettä konsertissa, mutta se on mahdollista. Hän on tavannut yhtyeen jäsenet jo aiemmin.

– Perhe nauttii konserteissa vierailusta lomapäivinään, tiedottaja sanoo.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Estelle on käynyt myös rock-yhtye Kissin konsertissa Tukholmassa.

Perhe palaa pikaisen konserttivierailun jälkeen takaisin Öölantiin, jossa Ruotsin kuninkaalliset viettävät perinteisesti kesää. Tulevana viikonloppuna on prinsessa Victorian syntymäpäivä, eli Victoriapäivä, joka merkitsee kunikaallisessa perheessä ja Ruotsissa suurta juhlaa.


Estelle on Ruotsin kuningasparin ensimmäinen lapsenlapsi ja myös tuleva kruununperillinen Victorian esikoislapsena. Estelle aloitti viime syksynä esikoulun Tukholmassa sijaitsevassa yksityiskoulussa.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat kertoneet ruotsalaislehdille Estellen olevan hyvin kiinnostunut urheilusta ja harrastavan esimerkiksi golfia.


Maailman ehkäpä suurin raskaan rockin yhtye Metallica esiintyy ensi viikolla Hämeenlinnan Kantolan puiston jättikonsertissa 50 000 kuulijalle. Konsertti on loppuunmyyty – jopa 2000 euron VIP-liput ovat menneet kaupaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt