Syyshäät tulossa! Sabina Särkkä aloitti polttarijuhlinnan Marbellassa – ylellisellä lomamatkalla mukana suomalaiset missikaunottaret

Julkaistu:

Sabina Särkkä on parhaillaan Marbellassa, jossa missikaunotar juhlii polttareitaan.
Vuoden 2012 Miss Suomi perintöprinsessa Sabina Särkkä, 30, juhlii parhaillaan polttareitaan Espanjan Marbellassa. Särkkä ja tämän kumppani Ossi Kivimäki avioituvat ensi syksynä.

Särkkä on jakanut Espanjasta lukuisia kuvia ja videoita Instagramissa. Missikaunottaren sosiaalisesta mediasta selviää, että tähän mennessä seurueen polttarilomaan on kuulunut allasbileitä ja auringossa juhlimista.


Polttarimatkalla on mukana muita missikaunottaria ja Särkän läheisiä ystäviä kuten Sara Sieppi. Kuvassa tuleva morsian tuulettaa ystävänsä Carita von Rutenhjelmin kanssa.

Särkkä on jakanut hiljattain kuvia häävalmisteluistaan, kuten hääpuvun sovituksesta. Nainen pitää lopullisen pukuvalinnan salaisuutena, mutta kuvassa hän sovittaa Katri Niskasen hääpukua.Särkkä ja Kivimäki menivät kihloihin vuoden 2016 lopussa yli vuoden seurustelun jälkeen. Särkkä on aiemmin paljastanut IS:lle rakastuneensa Kivimäkeen kesken edellisen suhteensa.

– En ollut ollut vastaavassa tilanteessa aikaisemmin. En vain enää pystynyt perääntymään. Minun oli pakko ottaa riski, tulin sitten satutetuksi tai en, Sabina sanoi kesällä tehdyssä haastattelussa.

– Ja riski kyllä kannatti! Jollain tavalla uskon kohtaloon, että tällaiset asiat vain tietää.


Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt