Traagisesti 20-vuotiaana kuolleen Disney-tähti Cameron Boycen kuolemasta uutta tietoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Traagisesti 20-vuotiaana kuolleen Disney-tähti Cameron Boycen kuolemasta uutta tietoa

Cameron Boycen kuolema johtui uusimpien tietojen mukaan epileptisestä kohtauksesta.

9.7.2019 21:45

Viikonloppuna maailmaa kosketti suuri suru, kun ABC News uutisoi näyttelijä Cameron Boycen kuolemasta. Boyce oli kuollessaan vain 20-vuotias.

Nyt traagisesta kuolemasta on tullut uutta tietoa. Daily Mailin mukaan Boyce kärsi ennen kuolemaansa epilepsiasta. Lehden mukaan nuori mies kuoli saamaansa epilepsiakohtaukseen lauantaina nukkuessaan kotonaan Los Angelesissa.

Samassa asunnossa asunut ystävä löysi Boycen tiedottomana sängystä vakavan epileptisen kohtauksen jälkeen. Ensihoitajat saapuivat paikalle, mutta eivät onnistuneet pelastamaan Boycea elvytyksestä huolimatta.

Lopullinen kuolinsyy varmistuu ruumiinavauksen jälkeen.

Perhe kertoi Boycen kuolemasta sunnuntaina. Tällöin he kertoivat kuoleman johtuneen Boycen sairaudesta.

– Ilmoitamme raskain sydämin, että tänä aamuna menetimme Cameronin. Hän kuoli nukkuessaan kohtaukseen, jonka aiheutti sairaus, johon hän sai hoitoa, perheen tiedottaja kommentoi suru-uutista medialle lauantaina.

Boycen isä Victor Boyce kommentoi poikansa kuolemaa alkuviikosta. Viestipalvelu Twitterissä Victor kiitteli saamastaan tuesta.

– Olen hämilläni kaikesta tästä rakkaudesta ja tuesta, jota perheemme on saanut osakseen. Se todella auttaa helpottamaan tuskaa tämän painajaisen keskellä, josta en voi herätä, Victor kirjoitti.

Boyce nousi julkisuuteen 9-vuotiaana, kun hän tähditti Mirrors-elokuvaa Kiefer Sutherlandin ja Paula Pattonin rinnalla. Hänet nähtiin myös Eagle Eye-elokuvassa.

Sittemmin Boyce kuului vuosien ajan Disneyn vakiokalustoon. Hänet on nähty muun muassa Disney Channelin suosikkisarjoissa Jessie ja Bunk’d, sekä kolmessa Descentans-elokuvassa, joista viimeisin saa ensi-iltansa elokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?