Simon Cowellia, 59, ei ole tunnistaa tuoreista kuvista – hurjasti laihtunut mies teki radikaalin elämäntapamuutoksen

Julkaistu:

Tuottajatähti Simon Cowell näyttää pudottaneen painoaan roimasti lyhyessä ajassa.
Brittiläinen tuottaja, musiikkimoguli ja tv-persoona Simon Cowell yllätti saapuessaan viikonloppuna Victoria & Albert -museon kesäjuhliin Lontoon Kensingtoniin.

Julkkiksia vilisseet bileet houkuttelivat paikalle myös 59-vuotiaan Cowellin, joka astui ulos mustasta autostaan aivan uutena miehenä. The Sunin mukaan näyttää siltä, että Cowell on laihtunut ainakin 10 kiloa.

Huomattavasti kaventunut mies hymyili kameroille leveästi.


Cowellin muuttunut olemus on seurausta miehen uudesta ruokavaliosta. Cowell ryhtyi nimittäin vegaaniksi muutama kuukausi sitten.

Aiemmin ahkerasti hampurilaisia ja hilloleivoksia syönyt Cowell oli pahassa sokeri- ja rasvakoukussa. Hänen yksityiskokkinsa valmisti hänelle mitä tahansa Cowell halusi – eivätkä valinnat olleet aina terveellisimmästä päästä.

Nyt Cowell noudattelee vegaaniruokavaliota, mikä tarkoittaa, että hän kieltäytyy kaikista eläimistä peräisin olevista tuotteista, kuten liha-, kala-, ja maitotuotteista.

– Luovuin monesta asiasta, joita minun ei olisi pitänyt syödä. Neljä oleellisinta asiaa joista luovuin olivat liha, maitotuotteet, vehnä ja sokeri, Cowell kertoi The Sunin brittitoimittajalle jokin aika sitten.


Mies nauttii olutta ja sikareitakin enää vain satunnaisesti.

– Jos mietitään asteikolla yhdestä kymmeneen, olin ennen tasoa kahdeksan komeudessa, mutta nyt olen yksitoista, Cowell naureskeli The Sunin brittitoimittajalle jokin aika sitten.

Cowellin tyttöystävä, seurapiirikaunotar Lauren Silverman, 41, on tukenut rakastaan kaikin keinoin ja edusti myös museon kesäjuhlilla hänen vierellään.


Elämänmuutoksen takana lienee myös oven takana kolkuttavat 60-vuotisjuhlat. Cowell juhlii syntymäpäiviään lokakuussa.

Käännekohta miehen elämässä tapahtui jo vuoden 2017 lopussa, jolloin hän joutui onnettomuuteen kotonaan. Cowell tipahti portaat alas kotonaan, ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Mies selvisi lopulta vähin vammoin, mutta lääkäri puuttui samalla Cowellin leväperäisiin elintapoihin. Kehnon ruokavalion lisäksi Cowell nimittäin tapasi valvoa aina aamukahdeksaan asti ja kävi nukkumaan vasta auringon noustua.


Cowellilla ja Silvermanilla on yksi lapsi, 5-vuotias Eric-poika. Silverman ja Cowell eivät ole kihloissa tai naimisissa, mutta parin onni on kukoistanut jo useamman vuoden ajan.

Pariskunnan silmäterä on heidän yhteinen poikansa. Cowell on kertonut toivovansa, että tulevaisuudessa hänen poikansa ottaisi hänen rakentamansa valtavan musiikkibisneksen haltuunsa ja jatkaisi hänen työtään. Cowellin omaisuuden on arvioitu olevan tällä hetkellä peräti 350 miljoonaa dollaria.