Laulaja Janna julkaisi upeita lomakuvia ulkomailta – heitti yllättäen kommentin esikoisensa liikkeistä

Julkaistu:

Esikoistaan odottava Janna lomailee parhaillaan upeissa maisemissa.
Raskautensa lopputaipaleella oleva muusikko Janna lomailee parhaillaan etelän lämmössä.

Janna julkaisi lomaltaan hehkeitä raskauskuvia, joissa hän poseeraa kesäinen kukkamekko päällään. Janna pitelee kuvissa käsiään hellästi pyöristyneen vauvavatsan ympärillä.

– Lomalla viimeinkin, Janna huokaisi onnellisena Instagram-kuvassaan.Lomakuvien taustalla häämöttää tunnelmallinen auringonlasku.

– Lomaterkut. Nää auringonlaskut täällä on niin upeita, artisti kehuu.

Kuvat ovat keränneet lukuisia lomatoivotuksia esikoistaan odottavalle äidille. Moni ihastelee myös Jannan tuntemattomana pysyttelevän lomapaikan maisemia.

– Upee toi auringonlasku, ja tietty upeista upein sinä!

– Kaunis mamma siellä. Nauti lisäksi lomasta.

– Hyvää lomaa, kaunis ja säteilevä Janna.

Myös artisti Jannika B kommentoi lomakuvaan ja esitti odottavalle äidille oleellisen kysymyksen.

– Joko hän pitää kovaa mekkalaa? Jannika, joka on itsekin yhden lapsen äiti, kyseli viitaten pienokaisen liikkeisiin vatsassa.

– Joo kyllä, Janna vastasi hymiöiden kera.Janna kertoi raskaudestaan äitienpäivänä.

– Hei pikkuinen, en voi sanoin kuvailla kuinka paljon sua jo nyt rakastan. Mom and dad can’t wait to meet you, Janna hekumoi Instagramissaan.

Hän on myös kiitellyt ahkerasti fanejaan onnentoivotuksista.

– Kiitos äärimmäisen paljon kaikista onnitteluista ja maailman ihanimmista viesteistä vauvauutiseen liittyen. Ne ovat joka ikinen tallella syvällä sydämessä.

– Oon pitkään halunnut äidiksi, enkä oikein vieläkään meinaa uskoa että se pian tapahtuu meille, Janna paljasti.37-vuotias laulaja on pysynyt hyvin vaitonaisena yksityiselämästään julkisuudessa. Janna on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa ammentavansa usein kappaleisiinsa inspiraatiota omasta elämästään.

Kappaleissaan Janna käsittelee hyvin vaikeita aiheita kuten eroa ja parisuhteen kiemuroita. Laulajan mielestä on hienoa, että artisti pystyy synnyttämään vaikeistakin aiheista jotakin kaunista ja muita lohduttavaa.

– Se on mielestäni hyvin lohdullinen ajatus, hän on sanonut.