20-vuotiaana kuolleen Disney-tähden isä rikkoi hiljaisuuden – muistelee poikaansa sydäntäsärkevällä tavalla: ”Painajainen, josta en voi herätä”

Julkaistu:

Disney-tähti Cameron Boyce menehtyi äkisti viime lauantaina. Nyt 20-vuotiaan näyttelijän isä muistelee poikaansa Twitterissä.
Viikonloppuna viihdemaailmaa kosketti suuri suru, kun ABC News uutisoi näyttelijä Cameron Boycen kuolemasta. Boyce oli kuollessaan 20-vuotias.

Boyce nousi julkisuuteen 9-vuotiaana, kun hän tähditti Mirrors-elokuvaa Kiefer Sutherlandin ja Paula Pattonin rinnalla. Hänet nähtiin myös Eagle Eye-elokuvassa.
Sittemmin Boyce kuului vuosien ajan Disneyn vakiokalustoon. Hänet on nähty muun muassa Disney Channelin suosikkisarjoissa Jessie ja Bunk’d, sekä kolmessa Descentans-elokuvassa, joista viimeisin saa ensi-iltansa elokuussa.

– Ilmoitamme raskain sydämin, että tänä aamuna menetimme Cameronin. Hän kuoli nukkuessaan kohtaukseen, jonka aiheutti sairaus, johon hän sai hoitoa, perheen tiedottaja kommentoi suru-uutista medialle lauantaina.


Nyt myös Boycen isä Victor Boyce on kommentoinut julkisesti poikansa kuolemaa. Viestipalvelu Twitterissä Victor kiitteli saamastaan tuesta.

– Olen hämilläni kaikesta tästä rakkaudesta ja tuesta, jota perheemme on saanut osakseen. Se todella auttaa helpottamaan tuskaa tämän painajaisen keskellä, josta en voi herätä, Victor kirjoittaa.

– En voi kiittää teitä tarpeeksi.
Myös monet Boycen kollegat, tutut ja ystävät ovat osoittaneet surunvalittelunsa Boycen perheelle sosiaalisessa mediassa. Näyttelijän Disney-kollega Gregg Sulkin oli uutisesta suunniltaan.
– Sydämeni on särkynyt. Minulla ei ole sanoja. Olen tuntenut Cameronin vuosien ajan. Minun piti laittaa hänelle viestiä muutama viikko sitten ja kertoa, että meidän pitäisi olla tekemisissä useammin, Sulkin kirjoittaa.

– Nyt toivon, että olisin lähettänyt sen viestin.

Näyttelijä Skai Jakcson, joka näytteli vuosien ajan Boycen sisarta Disneyllä, on niin ikään muistanut ystäväänsä sosiaalisessa mediassa. Jackson julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän muistelee Boycea ja kertoo olevansa surun murtama.– En edes tiedä mistä aloittaa, olen sanaton. Cam, olit ainoa laatuasi. Sydämeni tulee olemaan ikuisesti särkynyt. Rakastan sinua niin paljon, Jackson kirjoittaa.

Boyce menehtyi yllättäen viime lauantaina. Brittilehti People kertoi maanantaina, että miehen ruumiinavaus on nyt saatu päätökseen, mutta kuolinsyy on edelleen epäselvä. Ruumiinavausraportista kuitenkin ilmenee, että Boyce löydettiin tajuttomana kotoaan, missä hänet todettiin kuolleeksi.