Toni Niemisestä jälleen isä! Julkaisi kuvan vastasyntyneestä tyttärestään ja hehkuttaa Heidi-vaimoaan: ”On nämä kaksi kovia mimmejä!”

Julkaistu:

Toni ja Heidi Niemisen toinen yhteinen lapsi on syntynyt. Nieminen kertoi ilouutisen äskettäin sosiaalisessa mediassa.
Toni Nieminen ja tämän Heidi-vaimo ovat saaneet tyttölapsen. Nieminen kertoi ilouutiset Instagramin välityksellä varhain tiistaiaamuna, kun hän julkaisi kuvan vastasyntyneestä tyttärestään ja vaimostaan.

– Huomenta maailma! Pieni prinsessa on nähnyt päivänvalon! On nämä kaksi kovia mimmejä, mies hehkuttaa kuvatekstissään.Kuvaan on kertynyt nopeasti lukuisia onnittelukommentteja entisen mäkihyppääjän faneilta. Kuvaan lisätty sijaintitunniste kertoo, että tytär on syntynyt parin esikoisen tapaan Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Vastasyntynyt tytär on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Vuonna 1992 mäkihypyn olympiakultaa voittaneella Niemisellä on entuudestaan kaksi tytärtä ja myös hänen vaimollaan on kaksi tyttöä entisestä suhteestaan. Pari avioitui vuonna 2015 ja heidän esikoisensa Topias syntyi marraskuussa 2017.


Heidi ja Toni Nieminen kertoivat perheenlisäyksestään helmikuussa. Sen jälkeen pariskunta on ollut otsikoissa muun muassa Heidin jättämän ja sittemmin poisvetämän avioerohakemuksen myötä. Maaliskuussa Toni Nieminen kommentoi Ilta-Sanomille pariskunnan suhteen tilaa.

– En ole jaksanut ottaa stressiä siitä, jatkuuko suhteemme vai ei. En ole myöskään jaksanut vääntää aiheesta Heidin kanssa, eli emme ole varsinaisesti keskustelleet tilanteesta. Ei ole vielä huvittanut, Nieminen kommentoi IS:lle tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt