Sirpa Selänteen Eveliina-kummityttö, 18, isossa roolissa kesäteatterin näytelmässä – täti kehui ylpeänä suoritusta

Julkaistu:

Teemu Selänteen puoliso Sirpa Selänne oli Mäntyharjulla katsomassa kummityttönsä kesäteatteriesitystä.
Sirpa Selänteen vakiosuunta kerran kesässä Suomessa on Mäntyharjun kesäteatteri.

Lavalla on viitenä vuonna nähty Sirpan hirvensalmelainen sisko Tiina Ripatti, mutta tänä kesänä toista pääroolia Kake Randelinin rinnalla esittää Tiinan tytär Eveliina, 18.

– Oli tosi ihana katsoa Eveliinaa isossa roolissa! Hän oli niin keskittynyt rooliinsa, kehuu Sirpa maanantai-iltana kummityttönsä esitystä.

– Ekoissa harkoissa olin ihan, että apua, miten pystyn tähän ja muistan kaikki vuorosanat. Paineita oli paljon, mutta nyt tiedän tämän olevan juttuni, myöntää Mäntyharjun lukion tuleva abiturientti Eveliina Ripatti.

Esiintymiskokemusta Eveliinalla oli jo aiemmin. Hän on laulanut kaksi Pertti Haverisen säveltämää ja Lasse Wikmanin sanoittamaa kappaletta taiteilijanimellä Evestiina.


Tuhannen kappaleen Haverinen ja yli 700 laulua sanoittanut Wikman ovat alan taattuja ammattilaisia.

Jääkiekkoilija Teemu Selänteen perheessä urheilu on selkeästi poikien ja miesten, musiikki sekä tanssi tyttöjen ja naisten juttu.

– Musiikki ja tanssi ovat sydäntä lähellä. Kaikki lavatanssit on jo aikanaan kierretty, Teemun puoliso Sirpa kuvailee.

Evestiinan tämän kesän kappale Ootko valmis nousee isosti esiin Mäntyharjun kesäteatterin näytelmässä Lähtöruutuun. Näytelmässä useita hittikappaleitaan esittävä Kake Randelin on selvästi antamassa vetoapua naapurikunnan tulokkaalle.

– Toivottavasti minusta on jotain apua. Evestiina on raikas ja nuori tyttö. Johan toista Katri Helenaa tarvitaan, toteaa Randelin, jonka ensitahdit Nasta pimu -kappaleesta sytyttävät yleisön.


Selänteen perheen serkuista Eveliinan roolisuoritusta oli katsomassa Veera, 11.

– Siis sehän oli sairaan hyvä biisi, arvioi Veera Eveliinan tuoreinta kappaletta.

– Musiikkiuraa ajatellen tuntuisi kuin unelma olisi jo toteutunut. Nyt aion kuitenkin panostaa kouluun. Jo syksyllä ovat edessä enkun ja hissan kirjoitukset, Eveliina muistuttaa.

Tällä erää seikkailut serkkujen luo Kaliforniaan ovat siis jäissä, kun nuorta muusikon alkua kutsuvat myös kesätyöt Mäntyharjun S-marketissa.

– Pari kertaa olen jo Kaliforniassa käynyt. Ne ovat olleet ihania retkiä.

Selänteiden hulppea Kalifornian koti on myynnissä. Kesä kuitenkin kuluu nykysäästä huolimatta Suomessa.

– Elokuun loppuun asti aika kuluu Suomessa. Minulla on vielä televisiohommia tehtävä, ja jossain festareillakin olisi kiva käydä. Uutiset Kaliforniasta olivat parin maanjäristyksen takia huolestuttavia. Toivottavasti järistykset jäivät siihen, Sirpa sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt