Saara Aalto biletti villisti Lontoossa – riehakas asu poiki valtaisat suosionosoitukset: ”Aikakautemme ikonisin diiva” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto biletti villisti Lontoossa – riehakas asu poiki valtaisat suosionosoitukset: ”Aikakautemme ikonisin diiva”

Saara Aalto esiintyi viikonloppuna Lontoon Pride-tapahtumassa.

Saara Aalto esiintyi viikonloppuna Lontoossa näyttävässä, sateenkaaren värisessä asussa.

8.7.2019 10:56

Laulaja Saara Aalto on tuttu näky Pride-kulkueissa ympäri maailman. Nainen osallistui hiljattain New York Pridelle ja hän esiintyi myös kaikkien aikojen ensimmäisellä Pride-teemaisella lennolla matkalla Lontoosta New Yorkiin.

Pride-tapahtumat ovat Saaralle lähellä sydäntä. Hän tuli itse kaapista neljä vuotta sitten sitten ja on nykyään kihloissa managerinsa Meri Sopasen kanssa.

Viikonloppuna Saara nähtiin taas osana Pride-juhlintaa, kun hän esiintyi Lontoon Pridella. Nainen julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa näyttävässä, sateenkaaren värisessä asussa.

Kuvatekstissään Saara kertoo asun olevan naisen luottosuunnittelijan Anne-Mari Pahkalan käsialaa. Kirjoituksessaan Saara paljastaa myös, että hänen Dance Like Nobody’s Watching -kappaleensa on Lontoon Priden virallinen tunnuskappale.

Saaran näyttävä tyyli herätti välittömästi ihastusta naisen faneissa. Kuva keräsi nopeasti yli 10 000 tykkäystä ja satoja kommentteja, jossa naisen rohkeaa asuvalintaa ylistetään tämän seuraajien toimesta.

– Näytät mahtavalta! En malta odottaa, että pääsen tanssimaan kanssasi myöhemmin, eräs fani kommentoi.

– Olet meidän aikakautemme ikonisin diiva, naisen seuraaja hehkuttaa.

– Mahtavaa! Olet loistava esikuva. Olemme onnekkaita, kun meillä on sinut, toinen komppaa.

– Sä oot loistava! Muista, sä olet paras, viet Suomea maailman kartalle! Ihana Saara, kuului eräs kommentti.

Saara julkaisi Instagram-tilillään myös toisen kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä näyttelijä Billy Porterin kanssa. Porter on tähdittänyt muun muassa menestysmusikaali Kinky Bootsia, josta hän voitti Tony-palkinnon vuonna 2013. Porterin viimeisin rooli Pose tv-sarjassa toi miehelle puolestaan Golden Globe -ehdokkuuden.

– Tämä London Pride on ollut paras ikinä. Tapasin upeita ihmisiä, kuten Billy Porterin, Saara hehkuttaa kuvatekstissään.

Saara Aalto esiintyi viikonloppuna Lontoossa näyttävässä, sateenkaaren värisessä asussa.

Lontoon kaltaisia Pride-tapahtumia järjestetään ympäri maailman. Niiden tarkoituksena nostaa esiin sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia sekä puolustaa yhtäläisiä ihmisoikeuksia. Suomessa suurin vastaava tapahtuma on Helsinki Pride, jota vietettiin aivan hiljattain. Juhlintaan osallistui tuolloin lähes 100 000 ihmistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?