Katoaako Archie julkisuudesta? Tiukan piilokasvatuksen taustalla Harryn jyrkkä vaatimus – Dianan traaginen kohtalo muutti prinssin asenteen lopullisesti

Julkaistu:

Herttuatar Meghan on joutunut huonoon valoon, vaikka todellisuudessa lapsensa yksityisyyttä vaalii prinssi Harry.
Sussexin herttuaparin päätös pitää esikoislapsensa Archie pois julkisuudesta on kuumentanut tunteita Iso-Britanniassa. Kuninkaallisperheen uusin tulokas on nähty julkisuudessa vain kaksi kertaa synnytyksen jälkeen.

Myös Archie Harrisonin kastetilaisuus järjestettiin lauantaina täysin salassa yleisöltä. On epäselvää, nähdäänkö pojasta pitkään aikaan vilaustakaan julkisuudessa virallisten kastekuvien jälkeen.

Brittimedioissa on epäilty jo pitkään, että toistuvasti hovin rajoja rikkonut Meghan vaatisi poikansa kasvattamista yksityisenä kansalaisena.


Päätös pitää ristiäiset yksityisenä asetti herttuatar Meghanin huonoon valoon.

– Meghan saa kuninkaallisen perheen uutena tulokkaana kaiken kritiikin, Majesty Magazinen päätoimittaja Ingrid Seward on sanonut.


Poikkeuksellinen kasvatuspäätös ei ole peräisin Meghanilta. Todellisuudessa prinssi Harry on äärimmäisen tiukka siitä, mitä Archiesta paljastetaan julkisuuteen – kansalaisten mielipiteistä piittaamatta.

– Prinssi Harry on luvannut suojella Archieta elämältä, jossa hän eläisi kuin kultakala akvaariossa, kertoo kuninkaallinen lähde Daily Mirrorille.

Harry ja William ovat molemmat kasvaneet täysin parrasvaloissa, joten prissi Harry ei halua samanlaista lapsuutta pojalleen.

– Harry on kiivaan suojeleva Archiesta ja on luvannut, ettei hänen tarvitse käydä samaa läpi. Meghan on tietysti samaa mieltä, sillä hänkin on elänyt ison osan elämästään kameroiden edessä, lähde jatkaa.

Painava syy Archien piilottelun takana on Harryn äidin kohtalo. Prinsessa Diana oli elinvuosinaan median rakastama prinsessa, joka lopulta menehtyi traagisesti Pariisissa paparazzien takaa-ajaessa häntä.

Äidin kuolema muutti prinssin suhtautumisen julkisuuteen lopullisesti.


The Times tavoitti erään pariskunnan lähipiirin jäsenen, joka kertoi parin kasvattavan Archieta yksityiseksi myös kruununperimyssyistä.

– Archiella ei ole kuninkaallista titteliä, joten Harry kokee, että hänellä on täysi oikeus vahtia poikansa yksityisyyttä, ystävä sanoi.


Kun Harryn ja Meghanin esikoislapsi syntyi, he tekivät käytännössä kaiken eri tavalla kuin William ja Catherine.

Meghan synnytti vauvan salaisessa paikassa täydessä yksityisyydessä. Jopa kaikkialle tiensä löytävät paparazzit jäivät nuolemaan näppejään. Vasta jälkikäteen selvisi, että synnytys tapahtui Portlandin yksityissairaalassa.

Kun synnytys oli ohi, pariskunta kertoi ilouutisen maailmalle vain lyhyen sosiaalisessa mediassa julkaistun päivityksen muodossa.

Synnytyksen jälkeen Archiesta on nähty kuvia julkisuudessa vasta ristiäispäivänä. Ristiäiset järjestettiin Windsorin linnan mailla piilossa katseilta. Lisäksi pienokaisen kummit pidetään poikkeuksellisesti salassa kansalaisilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt