Toisen lapsen saanut Bull Mentula nauttii isyydestä – lihaskimppu leipoi hiekkakakkuja Floridan auringon alla: ”Viimeiset hiekkakakut...”

Julkaistu:

Isä ja poika
Jari ”Bull” Mentula on lomaillut perheensä kanssa Floridassa.
Jari ”Bull” Mentula, 43, on tv:stä tuttu yrittäjä ja kehonrakentaja, joka sai helmikuussa toisen poikansa vaimonsa Maruzella ”Maru” Vaalikiven kanssa.

Pariskunnan vanhempi poika on noin puolitoista vuotta pikkuveljeään vanhempi ja nimeltään Romeo. Kuopus puolestaan on nimeltään Robin.

Mentula on lomaillut perheineen Yhdysvaltojen Floridassa, mistä mies on lomansa aikana julkaissut suloisia kuvia esikoisensa kanssa.

Tuoreimmassa kuvassa isä ja poika viettävät aikaa aurinkoisella rannalla.

– Viimeiset hiekkakakut... kotiin huomenna, kirjoittaa Mentula ilmeisesti loman viime hetkillä otetun kuvan kuvatekstissä.Toisessa hiljattain julkaistussa lomakuvassa Mentula katsoo Romeon kanssa kohti kameraa. Taustalla näkyy merimaisema ja auringonlasku.

– Tänään käytiin katsomassa auringon laskua...ja meillä oli huuli pyöreänä kun oli niin kaunista, kirjoittaa Mentula kuvan yhteydessä.Kuvaa kommentoinut Jutta Larm iloitsee kaksikon lomailusta.

– Tulee hymy huulille kun teitä katsoo. Ihanaa loman jatkoa ”mökkiläisille”, Larm kirjoittaa.

Mentula on nauttinut isyydestä ja kertonut sosiaalisessa mediassa sen muuttaneen hänen elämänsä.

Mentula ja Maru avioituivat kesällä 2016 Kreikassa järjestetyissä näyttävissä häissä. Mentulan hyvä ystävä Jutta Larm (ent. Gustafsberg) kertoi IS:lle ostaneensa Mentulan ja Juha-puolisonsa kanssa yhteisen ”kesämökin” Floridasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt