Ruisrockin pääesiintyjän peruminen raivostuttaa: ”Jengi on odottanut täällä koko päivän” – katso kuvat ja video Ruissalon kaaoksesta

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Ruisrockin yleisö odotti sateessa illan viimeistä pääesiintyjää Migosia, joka peruutti keikkansa vain 15 minuuttia ennen esiintymisaikaa.
Rap-artisti Travis Scottin tuuraajaksi eilen kiinnitetyn hiphop-trio Migosin esiintyminen peruuntui, tiedottaa Ruisrock.
Bändin tekninen henkilökunta ehti jo saapua Ruissaloon aamulla, mutta tiedotteen mukaan solistit Quavo, Offset ja Takeoff jäivät jumiin Frankfurtin lentokentälle lentokoneen teknisten ongelmien vuoksi.

Yhtyeen esiintymisen oli tarkoitus alkaa kello 22.30. Yleisö oli jo odottamassa yhtyeen keikan alkua, kunnes lavan näytölle ilmestyi tieto yhtyeen perumisesta. Samaan aikaan Ruisrock-sovellukseen kuitenkin kilahti viesti, jonka mukaan artistin oli määrä esiintyä lavalla 15 minuutin kuluttua.

– Me ollaan maksettu tämän takia. Maksettiin 200 euroa tästä viikonlopusta. Edes pääesiintyjän korvaaja ei päässyt tänne paikalle, ei näin voi käydä, tuohtunut fani sanoo Ilta-Sanomille Ruissalosta.

– Artisteille pitäisi olla joku sakko, jos ne ei pääse paikalle. Me kuitenkin maksetaan tästä ja tää tilanne on meille aivan perseestä, fani jatkaa.

Ruisrock jäi kokonaan ilman pääesiintyjää.

Tieto perumisesta sai aikaan kaaoksen, kun pettyneet väkijoukot lähtivät yhtä aikaa pois alueelta. Ihmiset yrittivät oikoa ojien kautta ja aitojen yli. Festivaalialueelta johtava kävelytie oli täysin tukossa. Esimerkiksi IS:n toimittajalta kesti yli tunnin päästä pois Ruissalosta.


– Vituttaa ihan helvetin paljon. Jengi on odottanu täällä koko päivän, että Migos tulee paikalle, toinen fani kommentoi IS:lle

– Harmittaa, että ilmoitus tuli vielä niin viime hetkellä. Meidän koko porukka odotti lavan edessä, että Migosin keikka alkaa.

– Kirsikkana kakun päällä on tää sää. Ruississa sataa ja kaikkia vituttaa vielä vähän enemmän. Ja nyt kaikki lähtee ärsyyntyneenä kotiin.

Ilta-Sanomien haastattelemat fanit eivät edes usko, että yhtyeen peruminen johtui lentokoneen myöhästymisestä.

– Se oli rahasta kiinni aivan varmasti. Travis nyt peruu aina, eräs fani sanoo.

– Miten ihmeessä tieto järjestäjille tuli vain 15 minuuttia aiemmin? Yhtyeenhän olisi pitänyt olla jo tunti sitten bäkkärillä valmistautumassa keikkaan. Moni nuori fani osti lipun sunnuntaille juuri Travisin takia, toinen fani sanoo ja ihmettelee myöhäistä tietoa pääesiintyjän perumisesta.


Ruisrockin tiedotteessa kerrotaan, että festivaaliorganisaatio valmistautui pidentämään festivaalin aukioloaikaa, jotta bändi olisi myöhästyessäänkin ehditty saada lavalle. Korvaava lentokone löydettiin klo 21.15, mutta koneelle ei valitettavasti ehditty löytää lentäjää. Näin ollen Migosin konsertti jouduttiin perumaan.

Sekä festivaaliorganisaatio että artisti yrittivät kaikkensa ja ovat tapahtuneesta syvästi pahoillaan, Ruisrock kertoo tiedotteessa.

Ruisrock sai lauantaina virallisen tiedon Travis Scottin konsertin peruuntumisesta. Syyksi artisti ilmoitti logistiikkaongelmat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt