Ihastuttava morsian! Alina Tomnikov julkaisi herkän kuvasarjan kesähäistään – ”En osannut odottaa sellaista suurta tunnetta”

Julkaistu:

Näyttelijä Alina Tomnikov ja valokuvaaja Lauri Laukkanen vihittiin Johanneksen kirkossa Helsingissä.
Näyttelijä Alina Tomnikov ja mainosalalla ja valokuvaajana työskentelevä Lauri Laukkanen ovat menneet lauantaina naimisiin.

Alina julkaisi sunnuntaina ihastuttavan kuvasarjan parin tärkeästä päivästä Instagram-sivuillaan.– Kiitos, kiitos, kiitos. Eilinen oli ihana, olen sanaton. Niin paljon onnea, ystäviä, rakkautta, Tomnikov kirjoittaa.

– En osannut odottaa sellaista suurta tunnetta, kainosti vain haaveilin, ja sain enemmän, näyttelijä jatkaa.

Ensimmäisen kuvan taustalta käy ilmi, että pari vihittiin Johanneksen kirkossa Helsingin Punavuoressa.

Tomnikov oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan häämekkoon, jota koristi läpikuultava pitsinen yläosa. Puku on Mert Otsamon suunnittelema.

Laukkanen julkaisi saman kuvasarjan omassa profiilissaan.

– Ota käteni, ota samalla koko elämäni. En voi olla rakastumatta sinuun, Laukkanen kirjoittaa tunteikkaassa päivityksessään.

Parin viralliset hääkuvat otettiin utuisissa kalliomaisemissa meren rannalla. Hääkuvat ovat valokuvaaja Jaakko Perälän ottamat.


Tomnikov kertoi keväällä 2018 IS:n haastattelussa hektisestä elämänvaiheestaan. Putouksessa kiireistä lapsiperhearkea hahmollaan ilmentänyt Tomnikov sanoi, että ei ole vielä potenut vauvakuumetta.

– Minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta. Olen saanut viettää paljon aikaa lasten kanssa hoitamalla pikkusisaruksia ja muita pieniä. En ole vielä kaivannut lapsia omaan elämääni, mutta se aika varmasti tulee.

Hän hehkutti tuolloin lähtevänsä etelän lämpöön heti tuon vuoden Jussi-gaalan jälkeen, mitä luultavimmin tietämättömänä siitä, että häntä odotti matkalla kosinta. Pari kihlautui maaliskuussa 2018 Dubaissa.

Alina Tomnikov on tullut suurelle yleisölle tutuksi Putouksesta. Hän on myös näytellyt elokuvissa Veljensä vartija ja Tuntematon sotilas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt