MTV-tähti pidätettiin roisista itsensäpaljastelusta – riehuva tv-kaunotar vilautteli ohikulkijoille ja rikkoi ikkunoita

Julkaistu:

Floribama Shore -sarjasta tutun Nilsa Prowantin, 25, illanvietto päätyi putkaan.
Amerikkalainen tosi-tv-tähti Nilsa Prowant pidätettiin lauantaina St. Petersburgissa Floridassa, kertoo TMZ. Naisen kerrotaan joutuneen putkaan sen jälkeen, kun hän paljasti rintansa julkisella paikalla sekä potkaisi auton ikkunan rikki.

Paikallinen poliisi otti riehuvan naisen kiinni aikaisin lauantaiaamuna.25-vuotias nainen on tullut tutuksi MTV:n sarjasta Floribama Shore. Sarjan 3. kauden kuvaukset ovat käynnissä tällä hetkellä.TMZ:n käsiinsä saaman pidätysraportin mukaan tapahtumasarja sai alkunsa, kun Prowant oli paljastanut rintansa kerrostalon parvekkeella. Nainen oli kohtauksen ajan huudellut ohikulkijoille.

Paikalle pian saapunut poliisipartio käski naista keskeyttämään puuhansa. Prowantin käytös muuttui kuitenkin vihamieliseksi ja uhkaavaksi poliisien kehotuksen jälkeen.

Kun Prowant nousi häntä noutamaan tulleen auton kyytiin, nainen alkoi potkia auton sivuikkunaa, kunnes se meni rikki.Naisen pidätyksen syyksi kirjattiin sopimaton käytös ja sukupuolielinten paljastaminen. Nainen oli tekojen aikaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Tosi-tv-tähden takuiden määrä oli 400 dollaria, ja hän vapautui putkasta kuudelta aamulla.

Floribama Shore on huippusuositun Jersey Shoren sisarsarja, jossa seurataan kahdeksan floridalaisen nuoren aikuisen elämää kesän ajan.