Alma syöksyi suoraan Ruisrockista Euroopan legendaarisimmille festareille – suomalaistähti sai Roskilden keikkayleisön villiintymään

Julkaistu:

Keikkaa pukkaa
Alma villitsi yleisönsä sekä Ruisrockissa että Roskildessa.
Laulaja Almalla riittää vientiä, sillä nainen lensi perjantaisen Ruisrockin keikkansa jälkeen lauantaiksi Tanskassa järjestettäville Roskilde-festareille esiintymään.

Alma julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kiittelee Ruisrock-yleisöä.

– Ruisrock ei petä ikinä. Thank u, Alma kirjoittaa kuvatekstissä.Kun Alman keikka alkoi, Rantalavan eteen oli pakkautunut valtava yleisömeri odottamaan varta vasten Alman keikkaa. Keltahiuksinen idoli asteli lavalle itsevarmasti ja sai yleisön riehaantumaan täysin.

Alma on yksi Suomen tällä hetkellä kansainvälisesti lupaavimpia artisteja. 23-vuotiaan tähden ensimmäiset kappaleet ovat nousseet soitetuimpien kappaleiden listoille muun muassa Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Itävallassa ja Saksassa.

Poptähti esitti Ruisrockissa kaikki tunnetuimmat kappaleensa. Yleisö tanssi Chasing Highs-, Dye My Hair-, Karma- ja Phases-kappaleiden tahtiin villisti ja lauloi mukana.

Alma on julkaissut Instagramin tarinoissa videokuvaa Roskildesta, missä nainen esiintyi lauantaina. Myös Roskildessa artisti sai keikkayleisönsä villiintymään.


Videolla Alma laulattaa keikkayleisöä Roskildessa.

– Rakastan teitä, kirjoittaa Alma videoon liitetyssä tekstissä.

Helsingin Vuosaaressa kasvanut Alma on elänyt monella tavalla poikkeuksellisen lapsuuden ja nuoruuden.

– Olen onnekas, että perheen sairauksista huolimatta olen saanut ymmärtää, mikä loppupeleissä tekee elämässä onnelliseksi. Se on tosi tärkeää, sillä tosi moni artisti kadottaa suhteellisuudentajun sen suhteen, miksi ylipäätään on tällä planeetalla, Alma kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa hiljattain.

– Faijalla on MS-tauti ja äidillä aika paha reuma. Perhe on todellakin antanut paljon perspektiiviä, mikä on tärkeää ja mikä ei.


Menestyksestään huolimatta jalat tukevasti maassa pitänyt Alma on saanut kappaleita kansainvälisten tähtien julkaistavaksi. Äskettäin julkistettiin Miley Cyrusin uusi ep. Siinä oli kaksi kappaletta, joiden kirjoittamiseen Alma on osallistunut, Mother’s Daughter ja Cattitude. Cyrus on amerikkalainen supertähti, laulaja-näyttelijä, jonka kappaleet saavat kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja suoratoistopalveluissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt