Näyttelijä Alina Tomnikov ja Lauri-rakas menivät naimisiin

Julkaistu:

Häät
Alina Tomnikov ja Lauri Laukkanen juhlivat lauantaina häitään.
Näyttelijä Alina Tomnikov ja mainosalalla ja valokuvaajana työskentelevä Lauri Laukkanen ovat menneet lauantaina naimisiin.

Häävieraiden joukossa oli muun muassa taikuri Joni Pakanen, joka julkaisi Instagram-tilillään kuvia ja videoita hääjuhlasta.


Tomnikov on poseerannut tulevan miehensä linssin edessä upeissa kuvissa, jotka löytyvät Laukkasen kotisivuilta. Kuvia löytyy myös miehen Instagram-tililtä.Tomnikov kertoi keväällä 2018 IS:n haastattelussa hektisestä elämänvaiheestaan. Putouksessa kiireistä lapsiperhearkea hahmollaan ilmentänyt Tomnikov sanoi, että ei ole vielä potenut vauvakuumetta.

– Minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta. Olen saanut viettää paljon aikaa lasten kanssa hoitamalla pikkusisaruksia ja muita pieniä. En ole vielä kaivannut lapsia omaan elämääni, mutta se aika varmasti tulee.


Hän hehkutti tuolloin lähtevänsä etelän lämpöön heti tuon vuoden Jussi-gaalan jälkeen, mitä luultavimmin tietämättömänä siitä, että häntä odotti matkalla kosinta. Pari kihlautui maaliskuussa 2018 Dubaissa.

Kihlauksen yhteydessä Tomnikov julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa nähdään kaunis ja hillitty kihlasormus.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt