Huomasitko? Archien ristiäiskuvaan ujutettiin koskettava kunnianosoitus Dianan muistolle – herttuatar Meghan kuin edesmennyt prinsessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Archien ristiäiskuvaan ujutettiin koskettava kunnianosoitus Dianan muistolle – herttuatar Meghan kuin edesmennyt prinsessa

Prinssi Harry istui äitinsä Dianan sylissä samalla sohvaryhmällä omassa kastekuvassaan.

Archien ristiäiskuva muistutti pienellä yksityiskohdalla Harryn omaa ristiäiskuvaa vuodelta 1984.­

6.7.2019 21:44

Sussexin herttuaparin esikoislapsi Archie Harrison Mountbatten-Windsor kastettiin Windsorin yksityisessä kappelissa lauantaina. Archie syntyi 6. toukokuuta 2019.

Hovi julkaisi iltapäivällä Archien virallisen ristiäiskuvan. Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit huomasivat ristiäiskuvasta koskettavan yksityiskohdan, joka on kunnianosoitus prinssi Harryn edesmennelle äidille prinsessa Dianalle.

Archien virallinen ristiäiskuva.­

Tuore ristiäiskuva otettiin samalla sohvaryhmällä kuin missä prinssi Harryn ristiäiskuva otettiin vuonna 1984. Prinsessa Diana istui tuolloin metsänvihreällä kirjatulla sohvalla vastasyntynyt pikkuprinssi sylissään.

Archien ristiäiskuva on kuin uusintaotos Harryn kuvasta.

Prinssi Harryn virallinen ristiäiskuva vuodelta 1984.­

Vuonna 1997 kuollut prinsessa Diana olisi ollut pienen Archien isoäiti. Archien ristiäispotretissa vihreällä sohvalla istuva herttuatar Meghan onkin kuvassa kuin edesmennyt prinsessa.

Herttuapari oli myös valinnut Archien viralliseen ristiäiskuvaan mukaan Dianan siskot Sarah McCorquodale ja Jane Fellowes. Vaaleatukkaiset, edesmennyttä siskoaan muistuttavat naiset, seisovat takarivissä Meghanin äidin Doria Raglandin rinnalla.

Sen lisäksi kuvassa ovat Sussexin herttuaparin ja Archien lisäksi Cambridgen herttuapari William ja Catherine ja Cornwallin herttuapari Charles ja Camilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?