Paljastuiko Harryn ja Meghanin varjelema kummisalaisuus? Harryn ex-lastenhoitajan saapuminen intiimiin kastetilaisuuteen käynnisti hurjat spekulaatiot - Viihde - Ilta-Sanomat

Paljastuiko Harryn ja Meghanin varjelema kummisalaisuus? Harryn ex-lastenhoitajan saapuminen intiimiin kastetilaisuuteen käynnisti hurjat spekulaatiot

Archien kummien nimiä ei poikkeuksellisesti kerrota lainkaan julkisuuteen.

Tiggy Legge-Bourke on prinssien rakastettu lastenhoitaja.­

6.7.2019 20:38

Windsorin linnassa vietettiin tänään Sussexin herttuaparin Harryn ja Meghanin esikoislapsen Archien kastajaisia.

Archien kummien nimiä ei poikkeuksellisesti kerrota lainkaan julkisuuteen. Herttuapari sanoi, että kyseessä on kummien oma toive saada pysyä salassa.

Erään merkittävän henkilön saapuminen Windsoriin ei kuitenkaan mennyt ohi medialta ja kuninkaallisfaneilta. Harryn entisen lastenhoitajan Tiggy Legge-Bourken läsnäolo herätti välittömästi spekulaatiot siitä, onko hän Archien salassa pidettävä kummitäti.

Prinssi Charles palkkasi Tiggyn huolehtimaan Williamista ja Harrysta vuonna 1993.­

Tiggy on Harryn ja Williamin rakastettu lastenhoitaja, johon veljeksillä on edelleen lämpimät välit. Poikien isä prinssi Charles palkkasi Tiggyn brittihovin palvelukseen vuonna 1993 huolehtimaan veljeksistä.

Tiggy oli yksi 25:sta vieraasta, jotka olivat saaneet kutsun intiimiin kastetilaisuuteen. Suurin osa vieraista oli Harryn ja Meghanin perheenjäseniä, joten ulkopuolisen lastenhoitajan läsnäolo on herättänyt kysymyksiä mahdollisesta kummiudesta.

Tiggystä povattiin kummia jo prinssi Louisille, joka on Williamin ja Catherinen kolmas lapsi.

Tiggy ja Harry vuonna 1997.­

Archien kummeiksi veikattiin aiemmin muun muassa tennistähti Serena Williamsia ja stylisti Jessica Mulroneyta. Molemmat ovat herttuatar Meghanin hyviä ystäviä.

Hello-lehti kuitenkin huomauttaa, että kumpikaan heistä ei voi olla lapsen kummi, sillä Englannin kirkko edellyttää, että viralliset kummit on kastettu kirkkoon. Williams on Jehovan todistaja ja Mulroney juutalainen.

Raivo repesi Iso-Britanniassa, kun Harry ja Meghan ilmoittivat vain päiviä ennen paljon odotettua ristiäisseremoniaa, että tilaisuus pidetään kokonaan salaisesti. Tilaisuudesta kuitenkin julkaistiin muutama virallinen ristiäisotos.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?