Travis Scott perui esiintymisensä Ruisrockissa – odotettu pääesiintyjä vetäytyi viime hetkellä

Räppäri Travis Scott on perunut viime hetkellä Ruisrockin odotetun keikkansa.

Kuvassa Travis Scott Roskildessa perjantai-iltana.

6.7.2019 19:09

Ruisrock-festivaaleilla tiedotettiin lauantaina päivällä, että yksi festivaalien ulkomaisista pääesiintyjistä on perunut keikkansa.

Rap-artisti Travis Scottin oli määrä esiintyä festivaaleilla viimeisenä artistina Niittylavalla sunnuntai-iltana.

– Olen äärimmäisen harmissani, että Travis Scottin esiintymisen kanssa kävi näin. Erityisesti haluan pahoitella tilannetta meidän yleisöllemme, joka on odottanut keikkaa kovasti. Peruuntuminen ei johdu millään tavalla Ruisrockista, vaan olemme ainoastaan saaneet perusteluiksi logistiset syyt. Olen kuitenkin iloinen, että tällä supernopealla aikataululla saatiin näin kova korvaaja paikalle, kommentoi Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

IS tavoitti Niemelän festivaalialueella. Hän kertoo, että festivaalien järjestäjillä ei ole mitään edellä mainittua tarkempaa lisätietoa siitä, miksi Travis Scott ei pääse saapumaan paikalle sunnuntaina.

Englantilainen Wireless Festival on kuitenkin ilmoittanut Scottin esiintyvän lauantaina Lontoossa, joten se on mahdollinen syy artistin Ruisrockin keikan peruuntumiseen.

Scottin tilalla esiintyy amerikkalainen hip hop -yhtye Migos. Migosin isoimpia hittejä ovat kappaleet Bad and Boujee, Motor Sport ja Stir Fry.

Järjestäjän mukaan käyttämättömästä sunnuntain päivälipusta on mahdollista saada rahansa takaisin. Asiasta tulee olla yhteydessä Ruisrockin virallisesta lippukaupasta vastaavaan Tikettiin maanantaista 8.7. klo 9 alkaen.

Travis Scott on jo aiemmin perunut kaksi keikkaansa Suomessa. Artistin oli määrä esiintyä Blockfesteillä vuonna 2016 ja 2018.

Artikkelia päivitetty kello 19.30. lisätiedoilla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?