Asap Rocky ainakin kaksi viikkoa pidätettynä Ruotsissa – räppärin kiertue pahasti jäihin tukholmalaisnuoren pahoinpitelyn vuoksi

Euroopan-kiertueella ollutta Asap Rockya syytetään pahoinpitelystä. Räppäri on pidätettynä Tukholmassa.

Räppäri Asap Rock pidätettiin keskiviikkona.

Maanantaina maailmalla uutisoitiin väkivaltaisesta välikohtauksesta Tukholmassa, jonka yhdeksi osapuoleksi epäiltiin yhdysvaltalaisräppäri Asap Rockya, oikealta nimeltään Rakim Mayersia. Uutissivusto TMZ:n mukaan Mayers ja tämän ystävät olivat pahoinpidelleet kaksi miestä Tukholman kadulla.

Mayers on vangittuna Tukholmassa, uutisoivat muun muassa TMZ, The Sun ja BBC.

Keskiviikkona aamuyöstä kiinniotettu tähti vangittiin perjantaina. Mayersia syytetään pahoinpitelystä ja hänet on määrätty maastapoistumiskieltoon tapauksen käsittelyn ajaksi. Kielto on voimassa enintään kaksi viikkoa.

Vangittuna on myös kolme muuta henkilöä, joista yksi on Mayersin henkivartija. Hänet kuitenkin vapautettiin jo keskiviikkona.

Asap Rock on tämän vuoden Blockfestin pääesiintyjä.

Tilanne sai alkunsa, kun Mayersin seurue riiteli tukholmalaisnuoren kanssa rikkoutuneista kuulokkeista. Mayers on julkaissut Instagramissa videon, jossa näytetään pahoinpitelyä edeltäviä tapahtumia.

Aftonbladet julkaisi videon pahoinpitelystä. Videolla näkyy, miten Mayers lyö uhriaan ja heittää toisen nuorista voimaa käyttäen maahan.

Syyttäjä vaatii Mayersille tuomiota törkeästä pahoinpitelystä. Syyttäjä oli myös huolissaan siitä, että Mayers voisi poistua maasta ja sabotoida vapaana ollessaan oikeusjuttua.

Perjantain oikeudenkäynnissä syyte kuitenkin lieveni pahoinpitelyksi. Tuomioistuin päätti puoltaa pidätyksen jatkamista. Se myös linjasi, ettei usko Mayersin sabotoivan oikeusprosessia.

Asap Rock ei saa poistua Ruotsista ainakaan kahteen viikkoon.

Räppäri matkusti Ruotsiin esiintyäkseen tiistai-iltana Tukholmassa järjestetyssä Smash x Stadion -tapahtumassa. Meyers pidätettiin vain muutama tunti keikkansa jälkeen. Pidätykseen johtanut välikohtaus tapahtui puolestaan sunnuntaina.

Meyers eli Asap Rocky on yksi tämän hetken kysytyimmistä rapartisteista. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistään F**kin’ Problems, Wild for the Night sekä Praise The Lord. Asap Rocky on nähty myös Suomessa, sillä mies esiintyi Turun Ruisrock-festareilla kesällä 2015 ja vuotta myöhemmin hänet nähtiin Tampereella Blockfesteillä.

Asap Rocky on saapumassa Tampereelle myös tänä kesänä, sillä räppäri on yksi elokuussa Tampereella järjestettävien Blockfestien pääesiintyjistä. Blockfest ei ole toistaiseksi ottanut kantaa siihen, tullaanko Asap Rockya näkemään Ratina Stadionilla elokuussa välikohtauksesta huolimatta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?