Channing Tatumin talosta löytyi karmiva yllätys – tuntematon nainen murtautui kartanoon ja piileksi siellä 10 päivän ajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Channing Tatumin talosta löytyi karmiva yllätys – tuntematon nainen murtautui kartanoon ja piileksi siellä 10 päivän ajan

Channing Tatum hakee lähestymiskieltoa naiselle, joka murtautui hänen asuntoonsa ja piilotteli siellä 10 päivän ajan.

Channing Tatum haluaa, että asuntoon murtautunut nainen pysyy jatkossa hänestä kaukana.­

6.7.2019 10:31

Näyttelijä Channing Tatum, 39, on hakenut lähestymiskieltoa naiselle, jonka väitetään murtautuneen tähden kotiin ja majoittuneen siellä luvatta 10 päivää, uutisoi E!News.

Lehden haltuunsa saamista oikeuden dokumenteista selviää, että muun muassa Magic Mike -elokuvista tuttu näyttelijä toivoo lähestymiskiellon suojaavan myös hänen tytärtään Everly Tatumia, ex-vaimoaan Jenna Dewania, sekä ex-vaimon henkilökohtaisia assistentteja.

Dokumenttien mukaan Tatumille ennestään tuntematon Chantal-niminen nainen murtautui hänen tyhjillään olevaan asuntoonsa ja piilotteli asunnossa 10 päivän ajan. Nainen jäi kiinni ja pidätettiin 24. kesäkuuta.

Nainen jäi kiinni, kun Dewanin assistentti pistäytyi asunnolla hakemassa posteja. Asunto oli asumaton remontin vuoksi. Pian paikalle saapui myös Tatumin henkilökohtainen assistentti. Assistentit soittivat paikalle poliisin. Asuntoon murtautunut nainen väitti asuneensa talossa siivouspalveluja vastaan.

Tämä ei lehden mukaan ole ensimmäinen kerta, kun nainen ilmestyy Tatumin tontille. Lokakuussa 2018 nainen ilmestyi Tatumin kotiovelle aikomuksenaan tavata näyttelijä. Muutaman päivän päästä sama toistui ja nainen jätti jälkeensä kirjeen.

Channing Tatum ja Jenna Dewan erosivat keväällä 2018.­

– Vastaajan käytös on minusta hyvin huolestuttavaa ja häiritsevää, Tatum sanoi oikeudessa.

– Se, että täysin tuntematon henkilö, joka viime vuona ilmestyi kotiini kutsumatta sekä odottamatta murtautuu kotiini teeskennellen yöpyvänsä siellä luvan kanssa aiheuttaa minulle huolta minun ja perheeni turvallisuudesta.

Tatum ja Dewan erosivat huhtikuussa 2018. Näyttelijäpariskunta kertoi yhteistuumin eropäätöksestään Channing Tatumin virallisella Twitter-tilillä.

– Rakkaus on kaunis seikkailu, joka vie meidät toistaiseksi eri poluille, Tatum kirjoitti.

Pariskunnan lähipiiristä kerrottiin tuolloin, että eroon olisi vaikuttaneet ainakin pitkään jatkuneet työkiireet.

Dewan teki läpimurtonsa vuonna 2006 ilmestyneen Step up -elokuvan pääroolissa, jonka yhteydessä pariskunta tapasi ja rakastui.

Tatum seurustelee nykyisin laulaja Jessie J:n kanssa.

Jessie J ja Channing Tatum seurustelevat.­

Juttua korjattu 6.7.: Tatum on tuttu elokuvasta Magic Mike.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?