Kotiliesi: Rakastunut Satu Taiveaho säilyttää kotona ex-miehensä pahvista kuvaa – ”Huonolla itsetunnolla varusteltu mies ei ehkä kestäisi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kotiliesi: Rakastunut Satu Taiveaho säilyttää kotona ex-miehensä pahvista kuvaa – ”Huonolla itsetunnolla varusteltu mies ei ehkä kestäisi”

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen ovat lämpimissä väleissä erosta huolimatta.

Satu Taiveaho muutti eron jälkeen synnynkaupunkiinsa Riihimäelle.­

4.7.2019 12:50

Satu Taiveaho kertoi huhtikuussa löytäneensä uuden rakkauden. Taiveaho on nykyään onnellisesti suhteessa Marko Torppalan kanssa.

Satu kertoo tuoreen Kotilieden haastattelussa, että ex-mies kansanedustaja Antti Kaikkonen on yhä läsnä Sadun ja lasten elämässä. Taiveaho erosi kansanedustaja Antti Kaikkosesta syyskuussa 2018. Ex-pari oli yhdessä yli 10 vuoden ajan.

Satu ja Antti vuonna 2017.­

Uusi kumppani Marko suhtautuu Antin läsnäoloon positiivisella ja lempeällä asenteella, ja miehet ovat myös tavanneet toisensa.

– Puhun Antista paljon, ja hän on aina lasten isi, Satu kertoo lehden haastattelussa

Satu paljastaa myös, että hän säilyttää kotonaan ex-miehensä pahvista kuvaa.

– Joku huonolla itsetunnolla varustettu mies ei ehkä kestäisi sitä, että lastenhuoneesta löytyy kumppanin ex-miehen valtava pahvinen kuva.

Satu kertoo, että Markolle uuden puolustusministerin pahvinen, Ei huono -sloganilla varustettu vaalimainos on kuitenkin ihan ok.

Satun ja Markon romanssi syttyi Facebookissa, jossa Satu sai kaveripyynnön Markolta. Ensitreffit olivat helmikuun alussa, ja yhteinen kipinä löytyi nopeasti.

Satu asuu nykyään lastensa kanssa Riihimäellä. Ajatus muutosta synnynkaupunkiin alkoi kyteä samaan aikaan avioeron kanssa. Ennen eroa Satu ja Antti asuivat yhdessä omakotitalossa Tuusulanjärven rannalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?