”Maailman suloisimmat pojat!” – Carl Philipin ja Sofian pikkuprinssit Alexander, 3, ja Gabriel, 1, varastivat huomion perheen kesäkuvassa

Julkaistu:

Ruotsin prinssi Carl Philip edustaa perheensä kanssa ihastuttavassa kesäkuvassa.
Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen perheensä ovat jo todellisissa kesätunnelmissa. Carl Philip julkaisi heinäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi upean ja melko harvinaisen yhteispotretin puolisonsa prinsessa Sofian ja perheen kahden lapsen kanssa.

Isänsä sylissä hymyilee hurmaava 3-vuotias prinssi Alexander, kun taas äitinsä sylissä on 1-vuotias prinssi Gabriel. Kesäisen kuvan taustalla loistaa vaalea kukkaniitty.

Iloisen perhekuvan on napannut Ruotsin hovin valokuvaaja Josefine Persson.

– Toivotamme oikein ihanaa kesää kaikille, pari toivottaa.
Perheen asut on valittu sopimaan toisiinsa, sillä sekä kesämekossaan hymyilevällä Sofialla että pariskunnan esikoisella Alexanderilla on punasävyiset vaatteet yllään. Sen sijaan prinssi Carl Philip ja perheen kuopus Gabriel edustavat sinisissään.

Kuninkaallisfanit ovat ylistäneet kilpaa upeaa perhepotrettia.

– Miten kaunis perhe!

– Teillä on maailman suloisimmat pojat.

– Prinssi Gabriel on niin iso poika jo! Aika kuluu niin nopeasti.

– Aika suloista, että Gabrielin asu sopii Carl Philipin asuun ja Alexanderin asu Sofian asuun.

Moni on kiinnittänyt huomiota siihen, miten vauhdilla kasvava pikkuprinssi Alexander muistuttaa aivan isäänsä.

– Hän on todellinen Carl Philipin pieni kaksoisolento.

– Gabriel puolestaan näyttää aivan Sofialta ja hänen isältään.


Ruotsin hovissa on tänä keväänä juhlittu useita syntymäpäiviä. Huhtikuussa prinssi Alexander täytti 3 vuotta. Hovista kantautuvien tietojen mukaan vaaleakutrinen Alexander on touhukas pieni prinssi. Perheen kuopus prinssi Gabriel puolestaan täyttää 2 vuotta elokuun viimeinen päivä.

Tärkeän merkkipaalun saavutti tänä keväänä myös prinssi Carl Philip, joka täytti toukokuussa pyöreät 40 vuotta. Carl Philipin elämään on mahtunut monenmoista bilereissuista baaritappeluihin ja unelmahäistä isyyteen.

Nykyään neljäntenä Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä olevan Carl Philipin elämä on ollut hyvin vaiherikas ja nuoresta raikuliprinssistä on kuoriutunut vuosien varrella kansan ylistämä huolellinen aviomies ja isä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt