Rosanna Kulju lähti liikenteeseen ilman rintaliivejä – rakennusmiesten rasvainen käytös sai kiehumaan: ”En anna kenenkään kohdella minua niin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosanna Kulju lähti liikenteeseen ilman rintaliivejä – rakennusmiesten rasvainen käytös sai kiehumaan: ”En anna kenenkään kohdella minua niin”

Rosanna Kulju kertoo Instagram-tilillään, kuinka laittoi luun kurkkuun asiattomasti käyttäytyneille miehille.

Rosanna Kulju sanoi suorat maanantaina kuultuaan viheltelyä ja huutelua.­

2.7.2019 13:06

Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoo maanantaina sattuneesta välikohtauksesta.

Kävellessään työmaan ohi Kulju kirjoittaa kohdanneensa maanantaina kaksi rakennusmiestä. Toinen vihelteli hänen peräänsä ja toinen huuteli asioita, joita haluaisi tehdä Kuljulle päästäen naurahduksen lopuksi.

Kulju ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi vaan kertoo päivityksessään kääntyneensä noin 40-vuotiaiden rakennusmiesten suuntaan.

– Eikö teille ole opetettu minkäänlaisia käytöstapoja – tällainen käyttäytyminen ei ole ok, Kulju kertoo sanoneensa miehille.

Miehet jäivät Kuljun kertoman mukaan tilanteessa sanattomiksi.

– Minä en hyväksy keneltäkään moista tekstiä ja en anna kenenkään kohdella minua niin epäkunnioittavasti ja ällöttävästi, Kulju kirjoittaa kuvatekstissään.

Kulju kertoo kävelleensä miesten ohi päällään pitkähihainen paita ilman rintaliivejä. Hän kertoo kuvatekstissään viihtyvänsä paremmin ilman rintaliivejä ja kertoo, ettei hänen asuvalintansa oikeuta epäkunnioittavaan käytökseen.

– Minun pitäisi pystyä vuonna 2019 kävelemään vaikka alasti jos haluaisin ilman, että saisin moisia kommentteja, kirjoittaa Kulju.

Rosanna kertoo suositulla Instagram-sivullaan, blogissaan ja Suplan podcastissaan kuulumisiaan avoimesti. Hänellä on esimerkiksi Instagramissa yli 51 000 seuraajaa.

Tekstissään Kulju toteaa, ettei kenenkään pitäisi joutua kokemaan paineita pukeutumisensa suhteen. Hän ei halua, että naisia esineellistetään tai syyllistetään vaatevalinnoistaan.

Lopuksi hän pyytää seuraajiaan kommentoimaan sydämen jos ovat samaa mieltä hänen kanssaan. Kommenttiketju täyttyi sydämistä ja tukevista kommenteista:

– Olen kanssasi samaa mieltä, että jokaisella tulee olla käytöstavat. Eihän meidän kuulu arvostella kenenkään pukeutumista.

– Upea olet kun käännyit ja arvostan sellaista isosti!

– Mitä h*lvettiä!? Ja joku voisi sanoa miehille, ettei ole kovin viehättävää käytöstä moinen vislaus ja huutelu!

Rosanna Kulju. Kuva vuoden 2018 Miss Helsinki -kilpailusta.­

Kuljun organisoima Miss Helsinki -kilpailu on kauneuskisa, jossa korostetaan henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Kilpailussa osallistujat ottavat osaa muun muassa urheilutapahtumiin. IS näytti viime syksynä suorana lähetyksenä, kun osallistujat juoksivat Cooperin testin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?