Kurvikas Moderni perhe -kaunotar julkaisi bikinikuvan suoraan 90-luvulta – fanit riehaantuivat: ”Olisiko sinulla siskoa?”

Moderni perhe -kaunotar Sofia Vergara hurmasi faninsa julkaisemalla bikinikuvan itsestään 90-luvulta.

Sofia Vergaran 90-luvulla napattu bikinikuva riehaannutti naisen seuraajat.

Suositun Moderni perhe -komediasarjan tähti Sofia Vergara sai faninsa villiintymään, kun hän julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan itsestään bikineissä. Kyseessä ei ollut mikä tahansa bikinikuva, sillä Miami Beachilta napattu otos on peräisin 90-luvulta.

Vergara, 46, tunnetaan näyttävästä tyylistään. Nainen on mitä ilmeisemmin nauttinut huomion keskipisteenä olemisesta myös 90-luvulla, sillä kuvassa nainen on sonnustautunut kultaisiin bikineihin ja poseeraa tottuneen oloisesti kameralle.

Kuva herätti välittömästi ihastusta naisen faneissa ja se keräsi nopeasti lähes 300 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

– Ainoa ihminen maailmassa, jonka kuumuus vain kasvaa ajan kanssa, eräs kommentoija kehui.

– Sofia kiltti, olisiko sinulla pikkusiskoa, joka ei olisi naimisissa? Tai serkkukin kyllä kelpaa, toinen kommentoi.

– Kaunein nainen maailmassa (heti vaimoni jälkeen), eräs seuraajista vitsaili.

– Sinä saatat hyvinkin olla koko maailman kaunein nainen, yksi naisen seuraajista hehkutti kommentissaan.

Vergara nousi julkisuuteen mallina, mutta on luonut uransa pääosin näyttelijänä. Hänen läpimurtoroolinsa oli komediasarjassa Moderni perhe.

Vergara bongattiin mallintöihin teini-ikäisenä, kun hän käveli uimarannalla kotimaassaan ja kuuluisa valokuvaaja huomasi hänet. Sittemmin hän siirtyi luomaan uraa näyttelijänä. Vergara tunnetaan parhaiten roolistaan Moderni perhe -sarjassa, mutta hänet muistetaan myös muun muassa elokuvista Big Trouble ja New Years Eve.

Vergara on naimisissa yhdysvaltalaisnäyttelijä Joe Manganiellon kanssa. Hän on taustaltaan kolumbialainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?