Wellnessmalli-finalistit poseeraavat kuumissa otoksissa – paljastavat treenivinkkinsä hikisiin helteisiin: äänestä suosikkiasi!

Wellnessmalli-finalistit kertovat, kuinka treenaaminen onnistuu helteilläkin, eikä herkutteluakaan tarvitse unohtaa.


2.7.2019 8:00

Wellnessmalli-finalistit valittiin 11. huhtikuuta vietetyssä casting-päivässä. Aikaisemmin Fitnessmalli-kilpailuna tunnetussa kisassa etsitään hyvinvointialan ammattilaista, jolla on heittäytymiskykyä, sosiaalisen median taitoja sekä palavaa halua alalle.

Kilpailun omistajat Anni Vallius ja Karoliina Koivisto kertovat, että tänä vuonna finaali tulee olemaan entistäkin näyttävämpi.

– Tämän vuoden fimaali tulee eroamaan aikaisemmista finaaleista sillä, että se tulee tulee olemaan yhtä suurta show’ta maailmanluokan tyyliin. Show’n on suunnitellut kaksi huippukoreografia sekä lavasteisiin panostetaan, Anni Vallius kertoo.

– Tuomaristossa nähdään myös tänä vuonna isoja nimiä, muun muassa Minttu Räikkönen joka tuomaroi finalistien kuvauksellisuutta.

Karoliina Koivisto ja Anni Vallius luotsaavat Wellnessmalli-kisaa.

Finalistit poseerasivat kesäisissä tunnelmissa ja antoivat samalla vinkkinsä parhaisiin kesätreeneihin, joiden parissa ei tule ainakaan tylsää!

Jutun lopusta löytyy äänestys, jossa voit antaa äänesi suosikillesi.

Veera Könönen, 20, Kuopio. @veerakononen

”Suosikkikesätreenini on mennä kaveriporukalla uimarannalle pelaamaan beach volleyta! Tulee muuten hiki ja samalla tosi kivaa ajanvietettä ystävien kanssa.”

Nea Mikkola, 21, Turku. @neavilhelmiina

”Treenit laiturilla tai SUP-laudan päällä, mun kesän suosikkispesiaali! Kehonhallintaa ja liikkuvuutta kehittävää tehokasta kehonpainotreeniä luonnon helmassa. Myös muun treenaamisen rinnalla tuo monipuolisuutta ja rauhoittaa mieltä. Meille mökkikansalle kätevä, hikoilun jälkeen pulahdus ja saunaan!”

Karoliina Mäkelä, 20, Helsinki. @karoliinamakela

”Parasta kesällä on fiilistellä lenkillä auringonpaisteessa juosten hyvän musan tahtiin tai ulkosaleilla treenaillen! Treenit saa ja pitää olla hauskoja ja parasta onkin napata niihin myös kaveri mukaan!”

Tiia Maaranen, 20, Espoo. @tiiamaaranen

”Kesällä on parasta siirtää ainakin osa treeneistä ulos! Kehonpainolla voit treenata missä vaan. Toinen vinkki ja suosikkikesätreenini ovat porrastreenit. Siihenkin löytyy nykyään paikkoja vaikka kuinka paljon!”

Tarja Karmavuo, 25, Vantaa. @tartci

”Kesällä kannattaa ehdottomasti suunnata ulos treenailemaan esimerkiksi uintia, lenkkeilyä, puistojumppailua, pyöräilyä ja erityisesti sup-lautailua eli suppailua! Kesällä on joskus hankala treenata kuumuuden takia, joten muistathan juoda tarpeeksi vettä, laittaa aurinkorasvaa ja kuunnella omaa kehoa.”

Sirja Pasanen, 24, Kerava. @sirjapasanen

”Parasta kesässä on luonnossa liikkuminen. Jumppaa leikkipuistossa lapsen leikkiessä, pyöräilyä ja pitkiä kävelylenkkejä luonnon helmassa nauttien ympäröivistä tuoksuista, äänistä ja ja maisemista.”

Claudia Relander, 20, Turku. @claudiarelander

”Kesällä kuuluu nauttia myös auringosta, joten treenit voi hyvin tehdä myös ulkona. Omat suosikkini ovat porras- tai plyotreenit, jossa yhdistyvät erilaiset hypyt ja loikat.”

Sanni Saarinen, 24, Helsinki. @sannisaarinen

”Vietän kesäisin paljon aikaa mökillä ja muutenkin reissaan. Kehonpainotreenit ja luonnossa liikkuminen ovat mun ”luottojuttuja”, sillä ne onnistuvat missä vaan. Tarvittaessa vaikka siellä laiturin nokassa!”

Alisa Talasma, 19, Espoo. @alisatalasma

”Kesällä aamulenkit on ihan parhaita – etenkin, jos suoraan juoksemisen jälkeen pääsee pulahtamaan mereen virkistävälle uinnille. Rakastan myös tehdä monipuolisia toiminnallisia treenejä oman kehon painolla tai pienillä lisäpainoilla sekä venytellä kunnolla. Näitä kaikkia voi tehdä superhelposti, oli sitten kotona tai reissussa.”

Meiju Järvimäki, 20, Kotka. @meijujarvimaki

”Kesällä on kuuma ja silloin mieli tekeekin uida ja ottaa iisisti. Se on enemmän kuin jees, mutta jos kaipaa jotain toiminnallisempaa, on tanssillinen treeni tosi hyvä vaihtoehto heittää aivot narikkaan!”

Meikki: Pretty By Flormar, Sarah Lindvall ja Iia Salmi, Hiukset: Parturi-kampaamo Bow, Noora Himmanen, Heli Kaikkonen, Annika Saari, Marita Stenius

Vaatteet: Leggou, mittarit: Polar, välipalat: Foodin

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?