Onko tässä musiikkimaailman tuleva superpari? Coldplayn Chris Martin kuherteli Dua Lipan kanssa brittifestivaaleilla – ikäeroa 18 vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä musiikkimaailman tuleva superpari? Coldplayn Chris Martin kuherteli Dua Lipan kanssa brittifestivaaleilla – ikäeroa 18 vuotta

Musiikin supertähdet Dua Lipa ja Chris Martin viihtyivät tiiviisti yhdessä Glastonburyssa, kertoo the Sun.

Dua Lipa on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimmista poptähdistä.

30.6.2019 13:15

Suursuositun brittiyhtye Coldplayn keulahahmo Chris Martin, 42, erosi viime kuussa Fifty Shades of Grey -rakkaastaan Dakota Johnsonista alle kahden vuoden suhteen jälkeen.

Martin on siirtynyt rakkauselämässään nopeasti eteenpäin, sillä The Sun -lehden väitteiden mukaan Martin viihtyi Glastonbury -festivaaleilla tiiviisti laulaja Dua Lipan, 23, kanssa. Vellovien huhujen mukaan pari kuherteli Martinin esiintymisen jälkeen lavan takana.

23-vuotias Dua Lipa Glastonburyssa.

Martin vieraili festivaalin pääesiintyjän Stromzyn keikalla perjantaina, jonka jälkeen hän päätyi Lipan seuraan loppuillaksi. Dua Lipan pitkäaikainen parisuhde kokki Isaac Carewiin tuli myös päätökseen hiljattain, joten molemmat supertähdistä ovat tällä hetkellä vapaalla jalalla.

Brittimedian lähde väittää, että mies pysytteli Lipan rinnalla koko illan. Onnelliselta vaikuttanut nainen esitteli Martinin jopa perheelleen, joka oli mukana Glastonburyssa.

– Joka kerta kun pari jäi kaksin, Chris oli todella flirttaileva hänen kanssaan. Heidän välillään oli paljon kemiaa, Sunin lähde kertoo.

Lähde väittää parin vaihtaneen lopulta suudelmia heidän siirtyessään Guerilla Bariin festivaalin Shangri-La -alueelle.

Chris Martin on supersuositun brittiyhtye Coldplayn laulaja-pianisti.

Dua Lipa on yksi tämän hetken kuumimmista poppareista. Hän nousi koko maailman tietoisuuteen hiteillään One Kiss ja IDGAF. Artistilla on lähes 31 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa.

Helmikuussa Dua Lipa voitti kaksi arvostettua Grammy-palkintoa. Hänet palkittiin viime vuoden parhaana uutena artistina ja parhaasta tanssilevytyksestä.

Huhtikuussa maailmantähti lomaili myös Lapissa, josta hän julkaisi useita kuvia Instagram-tilillään.

Dua Lipa lomaili Suomessa huhtikuussa ex-poikaystävänsä kanssa.

Chris Martinilla on Dakota Johnsonin lisäksi takanaan lukuisia suhteita moniin Hollywoodin supertähtiin, kuten Jennifer Lawrenceen ja Gwyneth Paltrow’iin.

Martinin ja Johnsonin suhteen kerrotaan päättyneen erimielisyyksiin perheenlisäyksestä. Martin olisi halunnut lisää lapsia, kun taas 29-vuotias näyttelijä ei halua perhettä uransa nousukiidossa.

Martinilla on kaksi lasta suhteestaan näyttelijä Gwyneth Paltrow’n kanssa.Tytär Apple ja poika Moses ovat jo teini-iässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?