Ozzy Osbourne kielsi musiikkinsa Donald Trumpin tapahtumista – Sharon-vaimo julkaisi sivaltavan viestin: ”Ehkäpä Kanye sallii” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ozzy Osbourne kielsi musiikkinsa Donald Trumpin tapahtumista – Sharon-vaimo julkaisi sivaltavan viestin: ”Ehkäpä Kanye sallii”

Sharon Osbourne julkaisi tiukan viestin presidentti Donald Trumpille.

Ozzy Osbournen musiikkia ei saa enää soittaa Donald Trumpin tapahtumissa.­

29.6.2019 15:25

Brittiläinen rockmuusikko ja TV-persoona Ozzy Osbourne on kieltänyt Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia käyttämästä artistin musaa vaalitapahtumissaan.

Trumpin eilisessä poliittisessa tapahtumassa kuultiin Osbournen 80-luvun hittikappale Crazy Train. Nopeasti sen jälkeen Ozzyn vaimo Sharon Osbourne julkaisi Twitterissä väkevän viestin, jossa hän kieltää presidenttiä käyttämästä Osbournen musiikkia.

– Perustuen tämän aamuiseen Crazy Trainin luvattomaan käyttöön, lähetämme Trumpin kampanjalle viestin, että heiltä on kiellettyä käyttää Ozzyn musiikkia poliittisissa mainoksissa, Sharon kirjoittaa.

Sharonin viesti päättyy sivallukseen, joka ei jätä epäselväksi, mitä mieltä hän todella on presidentistä.

– Ehkäpä Kanye West (Gold Digger), Kid Rock (I Am the Bulldog) tai Ted Nugent (Stranglehold) sallii.

Listaamiensa kappaleiden avulla Sharon parjaa presidenttiä.

Jo lukuisat maailmantähdet ovat ottaneet kantaa Trumpin politiikkaan kieltämällä musiikkinsa käytön presidentin kampanjoinnissa ja mainoksissa – muun muassa Adele, The Rolling Stones, Aerosmith ja Pharrell Williams.

Ozzy ja Sharon ovat tulleet tutuksi myös tosi-tv-ohjelmista.­

Ozzy Osbourne on Back Sabbathin yksi perustajajäsenistä. Yhtyeestä erotettu ja soolouraa tehnyt rocklegenda kertoi huhtikuussa peruvansa kaikki vuoden 2019 keikat. Syynä on miehen terveyshuolet, eli keuhkokuumeesta ja leikkauksesta toipuminen.

Ozzy Osbournen oli määrä esiintyä tänä vuonna myös Suomessa, mutta vuoden alussa kerrottiin, että rokkarin Hartwall-areenan konsertti jouduttiin siirtämään. Ozzyn on määrä esiintyä Suomessa ensi helmikuussa.

Ozzy joutui perumaan Suomen keikkansa vedoten terveyssyihin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?