Bradley Cooperin ja Irina Shaykin erosotku syvenee: ajautuivat vaikeaan huoltajuuskiistaan, josta ei ole näkyvissä ulospääsyä

Julkaistu:

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin yhteishuoltajuuden tiellä on 4 500 kilometrin matka.
Hollywoodin suosikkinäyttelijä Bradley Cooperin, 44, nelivuotinen suhde huippumalliin Irina Shaykiin, 33, päättyi kesäkuun alussa.

Parin kerrotaan eronneen lopulta hyvissä väleissä. He ovat suunnitelleet tyttärensä Lea De Seinen, 2, yhteishuoltajuutta, mutta pari on jo nyt kohdannut huoltajuusasioissa perustavanlaatuisia esteitä, paljastaa Daily Mirror.


Eronneen superparin välillä on välimatkaongelma, sillä Hollywoodissa työskentelevä Cooper asuu Los Angelesissa. Shayk sen sijaan haluaa tyttärensä asuvan itärannikolla New Yorkissa, mistä Shayk on itse alun perin kotoisin.

Cooper muutti marraskuussa 2015 Shaykin New Yorkissa sijaitsevaan asuntoon. Kaksi vuotta myöhemmin syntyi parin tytär. Sen jälkeen Cooper on palannut töiden perässä kotikaupunkiinsa Los Angelesiin.

Cooperin kerrotaan ottaneen gaalakauden jälkeen etäisyyttä Lady Gagaan, eli Stefani Germanottaan, 33, sillä vellovien huhujen mukaan Cooperin ja Shaykin suhde olisi päättynyt A Star is Born -romanssin tähden.


Huhut suhteen alamäestä lähtivät laukalle helmikuisen Oscar-gaalan jälkeen, jolloin Cooper esiintyi intiimisti Lady Gagan kanssa duetoiden elokuvan kappaleen Shallow.

Esitys oli erittäin intiimi ja monen mielestä kaksikon välillä oli kiistatonta kemiaa ja kipinöintiä. Samaan aikaan Shayk istui kiltisti yleisössä anoppinsa vieressä seuraamassa esitystä.

Lady Gaga taas erosi agenttipuolisostaan Christian Carinosta juuri ennen Oscar-gaalaa.


Cooper ohjasi ja näytteli pääosan elokuvassa, joka keräsi huimat kahdeksan Oscar-ehdokkuutta. Hänen tiedettiin upottaneen projektiin tuhansia työtunteja. Cooper jopa kiitteli Shaykia kärsivällisyydestä BAFTA-gaalassa.

A Star Is Born -elokuvan kuvauset pitivät Cooperin poissa kotoa pitkiä aikoja. Se olikin The Sunin lähteen mukaan lopun alkua.
Juttua korjattu 29.6. kello 14:39: Christian Carino on agentti, ei jalkapalloilija.