Tv-juontaja luuli löytäneensä unelmiensa miehen – kolmen kuukauden jälkeen puhelimeen kilahti piinaava viesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-juontaja luuli löytäneensä unelmiensa miehen – kolmen kuukauden jälkeen puhelimeen kilahti piinaava viesti

Australialaisjuontaja Sami Lukis kirjoittaa erikoisesta deittailuilmiöstä, johon törmäsi itse.

Sami Lukis joutui keskelle erikoista deittailudraamaa.­

27.6.2019 22:09

Tv- ja radiojuontajana työskentelevä Sami Lukis oli ehtinyt seurustella miehen kanssa kolme kuukautta, kun hän kohtasi melkoisen järkytyksen. Mies olikin varattu ja hänestä oli tietämättään tullut ”toinen nainen”.

Australialainen Lukis kirjoittaa The Sunin julkaisemassa artikkelissa, kuinka viesti tuli hänen puhelimeensa täysin yllättäen.

– Se ei ollut ”peräänny lutka” -tyyppinen viesti. Se oli enemmänkin ”yritän auttaa ja kertoa, että tapailemasi mies on jättimäinen kusipää” -varoitus.

– Luulen, että tapailemme samaa miestä, viesti jatkui.

Nainen kertoi Lukisille kaiken menneen hetken aikaa sulavasti ja hyvin, kunnes muutama kuukausi sitten mies oli alkanut käyttäytyä oudosti. Sitten hän oli jättänyt naisen tv-juontajan vuoksi.

Lukis kirjoittaa, että ennen miehen tekosia olisi kutsuttu rehellisesti pettämiseksi. Hän oli kuitenkin törmännyt uuteen termiin, jossa kyseistä ”peliliikettä kutsutaan ”keksipurkilla käymiseksi”. Termi tarkoittaa, että jos suhteessa oli ongelma, voisi käydä ”keksipurkilla” tyydyttämässä tarpeensa.

– Hän oli keksi ja minä ”se toinen vaihtoehto”. Vatsassani kääntyi. Olin toivonut, että mies olisi edes puoliksi kunnollinen.

Lukis tunsi myös syyllisyyttä tilanteesta.

– Hyvin itsekkään toiminnan seurauksena meillä oli kaksi hyvin erilaista kokemusta samasta miehestä. Minä en koskaan kyseenalaistanut häntä: hän oli aina tavoitettavissa, soitti, viestitti ja suunnitteli yhteistä aikaa. En epäillyt, etteikö hän haluaisi vakavaa suhdetta, hän pohtii.

– Toiselle naiselle suhde mieheen ei ollut mitään muuta kuin epävarmuutta.

Lukis kertoo olleensa itse usein myös hänelle viestittäneen naisen asemassa. Miehen hän jätti taakseen saman tien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?