Kirsi Alm-Siiran hiustenvärjäys epäonnistui pahemman kerran – julkaisi kuvan lopputuloksesta, johon monet voivat samaistua: ”Ite tein ja säästin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Alm-Siiran hiustenvärjäys epäonnistui pahemman kerran – julkaisi kuvan lopputuloksesta, johon monet voivat samaistua: ”Ite tein ja säästin”

Kirsi Alm-Siiran hiustenvärjäys ei mennyt ihan nappiin.

27.6.2019 17:32

Kirsi-Alm Siira tunnettaan tarttuvan naurunsa lisäksi muun muassa vaaleista kutreistaan. Torstaina uutisankkuri julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jossa hänen kuontalonsa on kokenut melkoisen muutoksen.

Alm-Siira kertoo kuvateksissä yrittäneensä värjätä hiuksensa itse – hieman epäonnistunein tuloksin. Kuvasta näkyy, kuinka sävy on tyvestä melkoisesti vaaleampi kuin muualta hiuksista. Lisäksi väri on melko keltainen, mitä uutisankkuri ei ilmeisimmin ole tavoitellut.

– Ite tein ja säästin. Aika tiuhaan täs soitellu viime tunnit vapaita kampaaja-aikoja, Alm-Siira kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hän on lisännyt kuvan yhteyteen myös muun muassa aihetunnisteet ”keltaiset hiukset” ja ”jösses”.

Otos on kirvoittanut Alm-Siiran seuraajilta myötätuntoa ja omia kokemuksia epäonnistuneista värjäysprojekteista.

– Done that, been there. Yritin raitoja mutta tuli keltaisia laikkuja.

– Oi oi, aloittelijan moka. Eipä koskaan ole käynyt mulle, eipä.

Monet myös vakuuttelivat, ettei lopputulos ole oikeastaan niin kamala.

– Keltainen on kyllä tämän kauden muotivärejä.

– Hyvä tuli!

– Joku kiva shokkisuoraväri päälle, niin on loistavat kesähiukset!

Monet samaistuivat Alm-Siiran värjäysongelmaan.­

Kirsi Alm-Siira on tuttu näky suomalaisten olohuoneissa, sillä hän kertoo MTV3-kanavalla tuoreimmat uutiset harva se päivä yhdessä kollegoidensa kanssa. Alm-Siira on aiemmin kommentoinut Instagram-tilillään muun muassa pituuttaan, joka poikii palautetta usein myös katsojilta. Alm-Siira on 158 senttiä pitkä.

Alm-Siira on nähty viime aikoina tv-ruudussa muun muassa Jan Anderssonin kanssa. Kaksikko on työskennellyt yhdessä viime syksystä saakka, kun Andersson siirtyi Yleltä MTV:lle. Ylen ajankohtaisohjelmissa työskennellyt konkaritoimittaja ehti olla yhtiön palveluksessa peräti 21 vuotta.

Katsojat ovat kiinnittäneet Alm-Siiran ja Anderssonin yhdessä juontamissa uutislähetyksissä huomiota erääseen yksityiskohtaan. Kaksikolla on nimittäin huima pituusero ja nyt Alm-Siira kertoo saaneensa siitä jopa katsojapalautetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?