Mielenterveytensä kanssa kamppaillut Britney Spears ilakoi bikineissä rannalla hoitojakson jälkeen – äiti holhosi tytärtään kulisseissa

rac

Julkaistu:

Britney Spears nähtiin hyvinvoivana rannalla äitinsä kanssa vain muutama päivä hoidosta päästyään.
Britney Spears nähtii rantalomatunnelmissa äitinsä Lynne Spearsin kanssa, vaikka taustalla onkin raskas kevät. Laulaja näyttää tuoreissa kuvissa iloiselta ja hyvinvoivalta.
  • Yllä olevalla videolla kuvaa Britney Spearsista toukokuulta.
Terveennäköinen Spears lomailee äitinsä kanssa Turks- ja Caicossaarilla. Instagram-sivullaan Spears kuvailee kohdetta paratiisiksi. Kaksikko majoittuu parhaillaan Amanyara resortissa.


Daily Mailin mukaan äiti ja tytär ottavat lomalla rauhallisesti ja rentoutuvat.

Poptähti Britney Spearsin terveydentila on herättänyt paljon huolta faneissa. Laulaja katosi julkisuudesta maaliskuussa ja tuolloin Spearsin lähipiiristä kerrottiin hänen hakeutuneen hoitoon mielenterveysongelmien vuoksi.


Spears pääsi hoidosta hiljattain ja asteli oikeuden eteen toiveenaan saada enemmän vapauksia. Spearsin isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä holhoojana jo vuosikaudet.

Poptähti on kertonut Instagramissa tarvitsevansa aikaa itselleen, eikä hän toistaiseksi tiedä milloin palaa keikkalavoille. Tähden pitkäaikainen manageri Larry Rudolph arvioi TMZ-sivston haastattelussa, ettei Spears välttämättä enää koskaan keikkaile.


Spearsin lähipiiristä on valotettu hieman sitä, mitä poptähden elämässä tapahtuu suljettujen ovien takana. Läheisten mukaan tähti ei ole vielä siinä kunnossa, että pystyisi palaamaan esiintymislavoille. Viime aikojen tapahtumien kerrotaan olleen liikaa tähden mielenterveydelle.


– Britneylla on paljon raskaita henkisiä haasteita, joita täytyy hoitaa lääkityksellä. On kuin hän ei voisi hallita tunteitaan. Kaikki on pelkkää ylä- ja alamäkeä, perheystävä kertoi People-lehdelle.

Henkisillä haasteilla lähipiiri viittasi Jamie-isän vakavaan sairastumiseen, kiertueen perumiseen ja oikeustaistoon, jossa Spears yrittää päästä irti isänsä holhouksesta.


TMZ-sivusto on aikaisemmin kertonut, että laulajan lääkitys oli jouduttu vaihtamaan ja se oli romahduttanut Spearsin voinnin.

– On hyvin pelottavaa, kun lääkkeet eivät toimi. Juuri nyt Britney on hyvin veltto ja allapäin. Joinain päivinä hän on kuin zombi. Hänessä ei ole elämää tai intohimoa. Se on hyvin surullista, lähipiiri väitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt